Sebastian Ehlers og Odense Bulldogs har indgået en toårig kontraktforlængelse

29-årige Sebastian Ehlers har sat sin underskrift på en toårig kontraktforlængelse med Odense Bulldogs. Dermed er sidste sæsons topscorer i Odense Bulldogs nu foreløbigt sikret i klubben frem til sommeren 2025.

Det skriver Odense-organisationen i en pressemeddelelse, hvor Ehlers præsenteres således. 

- Vi kigger hele tiden fremad og bliver ved med at bygge på sportsligt. Derfor glæder det os også, at vi nu kan præsentere en flerårig kontraktforlængelse med Sebastian Ehlers og dermed fastholde endnu en essentiel spiller i vores danskerstamme og sikre kontinuitet i truppen. Sebastian er i løbet af de sidste par sæsoner blevet ved med at løfte sit spil og leverer på et rigtig fornuftigt niveau med et stabilt pointsnit. Han er en spilintelligent center, der læser spillet godt og samtidig en vigtig lederfigur på holdet, som vi nu har glæde af i endnu to sæsoner, siger Bulldogs-direktør Ole Nielsen. 

Hans løftede niveau og stabile præstationer er heller ikke gået ubemærket hen, hvilket har udmøntet sig i en lille håndfuld optrædener på A-landsholdet i løbet af de seneste to sæsoner.

Sebastian Ehlers selv er glad for at have fremtiden på plads for ham og familien, og ser frem at fortsætte den positive sportslige udvikling sammen med Odense Bulldogs:

- Jeg er rigtig glad for, at vi er blevet enige om en toårig kontraktforlængelse, så der nu er styr på fremtiden. Min familie og jeg er rigtig glade for Odense, hvor vi er faldet godt til i løbet af de nu snart seks år, som vi har boet her og vi glæder os over at blive i byen.

- Både som hold og klub har vi i Bulldogs de seneste sæsoner taget nogle store skridt i den rigtige retning. Denne positive udviklingsrejse er jeg glad for, at jeg nu fortsat vil være en del af sammen med resten af holdet, hvor vi skal blive ved med at bygge på den sportslige udvikling, som vi har igangsat, siger Ehlers. 

Sebastian Ehlers har spillet i Odense Bulldogs siden 2017/18-sæsonen og har i øjeblikket gang i sin sjette sæson for klubben. I sidste sæson leverede Sebastian Ehlers sin karrieres hidtil bedste sæson målt på point, da han fordelt over 48 kampe i grund- og slutspillet leverede 42 point. I indeværende sæson står den hårdtarbejdende forward foreløbigt noteret for 20 point i 27 kampe.

 


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Aalborg-Rungsted Sikker sejr til Aalborg i Rungsted