Bergvik stod igen i går en god kamp

Da Odense-spillerne i går skulle skubbe den bedste mand frem til den første fejring af sejren på 4-1 over Frederikshavn, skubbede de Fredrik Bergvik frem.

Den svenske målmand stod en stor kamp og reddede flere store White Hawks-chancer. Han så rolig ud i sin ageren, og det har ikke været til at se, at Bergvik ikke har været i kamp, før han 8. december dukkede op i Frøs Arena i 3-2-sejren over SønderjyskE.

Bergvik har vundet tre kampe og tabt en enkelt - 1-5 mod Aalborg - hvor han også stod glimrende.

- Ham er vi meget positivt overraskede over. Han har leveret et rigtigt godt indtryk i den korte tid, han har været her. Men vi har endnu lidt tid til at finde ud af, hvorvidt vi skal forlænge med ham, siger Ole Nielsen, direktør i Odense, til Fyens Stifstidende.

Bergvik har foreløbig en måned på kontrakt i Odense, hvortil han blev hentet, fordi både Mitch Gillam og Frederik Søgaard er skadet. I går var begge "normale" målmænd stadig ude, for Odense havde Jonas Skjoldaa som backup.

Spændende, hvad Odense finder på, når Bergviks kontrakt løber ud i begyndelsen af det nye år. Sådan blev han præsenteret af Ole Nielsen, da Odense Bulldogs hyrede svenskeren ind.

- I Fredrik Bergvik får vi en moden målmand med god erfaring fra HockeyAllsvenskan, som skal styrke målmandspositionen her og nu. Han tilslutter sig i første omgang holdet på en månedskontrakt, hvor han vil få masser af mulighed for at vise sig frem på isen med sine kvaliteter. Herefter vil vi vurdere, hvorvidt der er incitament til en forlængelse af samarbejdet


RETRO: Lad være at spise hotdog til ishockey Undertalsmål sendte Odense på sejrskurs