Kampstart 19:00 i Sparekassen Danmark Isarena

Aalborg kommer fra to kampe i højt europæisk tempo - Champions Hockey League - til dagens kamp mod Herlev Eagles, som bliver sæsonpremiere i Metal Ligaen for Pirates' vedkommende.

Nordjyderne gjorde en god figur mod både Tappara Tampere og Lukko Rauma og fik altså et enkelt point ud af de to finske besøg. Træner Garth Murray kan være tilfreds med holdets præstationer og med sindsro gøre klar til Metal Ligaen.

Aalborg spillede CHL-kampene uden Julian Jakobsen, Kirill Kabanov og Matt Salhany, der alle var ude med skader. Det betød, at Aalborg lige knap kunne sætte fire fulde kæder. 

Metalligaen.tv: Jesper Larsen sidder klar til at guide dig igennem kampen i Sparekassen Danmark Isarena.

Spørgsmålet er om en enkelt to af de skadede er blevet klar til kamp?

Herlev kom godt fra start mod Odense, men var trykket i anden halvdel af kampen. Kan Herlev-mandskabet kan holde til Aalborgs tryk i aften?

Og hvordan går Herlev til kampen? Defensivt og afventende, eller offensivt i håbet om at skabe en åbenkamp? Der er ny træner i Martin Gudmundsson, og det skal blive spændende at se, hvordan han indstiller sit hold til kampen.

Det forventer vi: Aalborg går ind som favorit, men skal passe Herlevs giftige top af spillere, der gjorde sig bemærket allerede fredag aften.

Hold øje med: Der var to mål og en assist til Joseph Jonsson, der igen bliver en nøglespiller for Herlev og en af de mest markante i hele ligaen. Aalborg havde en ny importback i Bo Hansson, der nok flagrede lidt, men også viste gode takter. 

Skader/karantæner: Herlev kom til premieren uden skader, mens Aalborg i CHL-kampen søndag stillede uden Jakobsen, Kabanov og Salhany. 

Metalligaen.tv: Jesper Larsen sidder klar til at guide dig igennem kampen i Sparekassen Danmark Isarena.

Historikken: Herlev vandt det første indbyrdes opgør i sidste sæson, men derefter tog Aalborg ni sejre på stribe, inklusive fire semifinalematcher. Herlev skal altså bryde en stime, hvis der skal hentes noget i aften.

Statistikken: Herlev tillod 34 skud imod i kampen mod Odense fredag aften. Aalborg tillod 23 og 26 skud på mål mod de to finske storhold i Champions Hockey League. 

 

 


Masser af fart og intensitet, da Odense slog Frederikshavn OPTAKT: SønderjyskE-Esbjerg Energy