Kampstart i Granly Hockey Arena 19:00

Vi kan vel godt tillade os at, at Esbjerg Energy er inde i en resultatmæssig krise.

Efter landsholdspausen har vestjyderne tabt fire kampe af fire, og er definitivt ude af top fire-kampen, hvis man lige tager et øjebliksbillede. 

Esbjerg har dog spillet tætte kampe hele vejen igennem, men har ikke fundet en vej til at vinde kampe, og det er lige nøjagtig den lille marginal Jason Jaspers forsøger at få fat i mod Aalborg denne søndag eftermiddag.

Så er det både godt og skidt at møde et Aalborg-hold, der sprudler for øjeblikket.

Continental Cup-finaleplads og konstant bejlen til førstepladsen i grundspillet giver nordjyderne selvtillid og ikke mindst favoritværdighed i Granly Hockey Arena.

Så på mange måder kan man sige, at Esbjerg har alt vinde mod Pirates. 

Det forventer vi: De to hold har en skarp historik af tætte opgør mod hinanden og med en vestjysk desperation inkluderet kan det sagtens blive et endnu et af slagsen i dag. Esbjerg er dog hårdt ramt på selvtilliden og modgang kan presse Energy hårdt.

Hold øje med: Felix Scheel bliver ved at varme sig i toppen af pointligaen, og han er af dem, der sørge for at Esbjerg bliver holdt inde i kampen. Hos Aalborg fik Thomas Spelling scoret for første gang senest. Åbner det for en kaskade?

De indbyrdes kampe: Aalborg vandt 5-4 i overtid i den første match mellem de to mandskaber, mens det blev til en storsejr på 6-0 i Granly Hockey Arena senest. 

Skader/karantæner: Pirates er ved at være tilbage i fuld vigør, nu kun uden Emil Marcussen, mens Esbjerg Energy manglede Jonas Bjerrum, Oskar Boel og Jannik Christensen mod Herning senest.

 

 

 

 


VIDEO: Se højdepunkterne fra Esbjerg-Aalborg VIDEO: Højdepunkter fra Herlev-Odense