Kampstart 19:00 i Kvik Hockey Arena

Herning Blue Fox-spillerne har uhyre travlt for øjeblikket. 

Midtjyderne landede i Billund i går efter tre hårde Continental Cup-kampe og en lang rejse fra Cardiff til London med bus og så videre med fly til Billund. 

Så der skal virkelig dyrkes restitution på den rigtige måde i disse dage hos Blue Fox, der i den grad har travlt for øjeblikket. 

Hjemmeholdets tilskuere får formentlig - i hvert fald hvis man skal fortolke på bulletinerne fra Midtjylland - Valdemar Andersen at se i målet i aften. Andersen stod samtlige tre kampe i Cardiff. 

- Det er selvfølgelig først og fremmest ærgerligt for Mac og for holdet, at han ikke kunne spille. Men når han nu ikke kunne det, så var det jo min opgave at begynde at forberede mig på, at jeg skulle spille. Jeg kunne jo bare melde mig klar og sætte fokus på, at min rolle nu var helt anderledes, og jeg synes faktisk, det gik fint, siger Valdemar Andersen til Sport Herning. 

I dag kommer Rungsted på besøg, og nordsjællænderne fik en rigtig fin optakt til dagens kamp, for det lykkedes Rungsted at vinde 3-2 i Frederikshavn fredag aften - og det endda efter at Rungsted var bagud 0-2. Endelig succes for Mark Pedersons tropper, der lige nu ligger sidst på formbarometeret for de sidste fem kampe.

Lucas Andersen var toneangivende med både skud på stolpen og det udlignende mål. Rungsted lavede otte point i Frederikshavn, og kun en enkelt gik til en udenlandsk spiller.

Hold øje med: Hvis Rungsteds udlændinge på et tidspunkt "eksploderer" får holdet et kæmpe boost. Sker det i aften i den svære udekamp i Herning? Hos Herning var Morten Poulsen toneangivende i Cardiff. Den evigtunge kaptajn fortsætter med at imponere.

Skader/karantæner: Mac Carruth er ude med en skade, og Herning spillede den sidste kamp i Continental Cup uden Pontus Englund og Patrick Madsen på backpladserne og Jesper Thörnberg og Cam Brown i forwardlinjen. Rungsted havde ikke Oliver Green med til Frederikshavn senest.

Det forventer vi: Det kunne sagtens ligne en jævnbyrdig kamp. Herning har spillere ude og trætte ben, mens Rungsted kommer med ny motivation efter sejren i Frederikshavn. 

Historikken: Fjerde møde mellem de to klubber i denne sæson. Rungsted vandt det første 3-2, mens Herning slog igen og vandt 4-1 og 4-0 i de seneste to opgør. 

Metalligaen.tv: Har Kasper Buch på plads i Kvik Hockey Arena for at guide seerne gennem de 60 minutter. 

Statistikken: Valdemar Andersen stod 185 minutter i weekenden og i den sidste kamp tog han 31 af 34 Cardiff-skud. Hos Rungsted var Malte Setkov på plads med 1+1 i Frederikshavn og har 25 point i grundserien, fem flere end i hele sidste sæsons grundserie.

 


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Odense Bulldogs OPTAKT: Herlev Eagles-SønderjyskE