Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Herlev har styr over SønderjyskE. 

Resultaterne fra de hidtidige kampe parterne imellem kan ikke tolkes anderledes. 

Eagles har vundet fire gange over SønderjyskE i indeværende sæson med 11 ud af 12 point til følge og ørnene har scoret samtlige seks point på hjemmebane hidtil over aftenens gæster.

Allerede der en lille fordel for Herlev, der også har spillet glimrende i de seneste kampe på hjemmebane, hvor det er blevet 7-2 mod Rødovre og 6-4 over Esbjerg og trods nederlaget søndag mod Esbjerg må vi lige nu konkludere, at Herlev ikke behøver at kigge - men blot skæve - nedad i tabellen med otte point ned til Frederikshavn på ottendepladsen og 10 point til Rødovre på sidstepladsen.

Imponerende arbejde af Eagles-coach Martin Gudmundsson og assistent Gui Doucet, der har fået tæt på det maksimale ud af materialet i denne sæson.

SønderjyskE kommer til Herlev på det rigtige tidspunkt, hvis vi kigger på udebaneformen. Det er senest blevet 4-1 i Rungsted og 6-2 i Odense efter to meget solide indsatser.

– Vi skal ganske enkelt over og have en have en sejr i Herlev. Vi har ikke slået dem i denne sæson endnu, så det er på høje tid.
Jeg har dog en god fornemmelse, for vi er et andet sted end vi var for seks-syv uger siden, hvor vi seneste mødte dem, siger William Boysen til SønderjyskE's hjemmeside.

- Vi skal tage den gode indsats fra kampen i Odense med. Vi skal som altid forsøge at spille vores eget spil og holde os til vores gameplan. Vi ved at de er skarpe på deres omstillinger og det så vi blandt andet sidst, de var i Aalborg. Det er sidste kamp inden  det på fredag gælder Final4, så vi vil også gerne fra Sjælland med en god kamp i ryggen lyder det fra William Boysen.

Hold øje med: Netop William Boysen har leveret fem assister i de seneste to kampe og synes at være i fin form pt. Han skal forsøge at passere Adam Ohre i Herlev-målet, der sjovt nok er noteret for en eneste kamp i den lyseblå SønderjyskE-trøje, da han tilbage i 2019-20 stod en enkelt kamp i Continental Cup-finaleserien. 

Det forventer vi: Herlev har fordelen i indbyrdes kampe i sæsonen, mens SønderjyskE kommer ind i forrygende udebaneform. Det må kalde på en 50-50-kamp i Spar Nord Arena i aften.

Metalligaen.tv: Jesper Schultz er på plads i aften i Spar Nord Arena, hvor han er klar til at guide dig igennem de 60 minutter.

Historikken: Herlev Eagles har styr over SønderjyskE i denne sæson. 1-0 og 3-2 (overtid) i Vojens og 4-1 og 6-3 i Spar Nord Arena.

Skader/karantæner: Herlev manglede Malthe Kring Andersen og Nicklas Heinerö senest i Esbjerg, mens SønderjyskE i Odense stillede op uden Jonas Borring og William Pelletier. Tobias Villykke havde pladsen som andenmålmand, da Nicolaj Henriksen også sad ude. 

Statistikken: To hold, der ligger solidt i formbarometeret: SønderjyskE står med 11 point for de seneste fem kampe, mens Herlev ligger med ni point. 

 


OPTAKT: Herning Blue Fox-Rungsted Seier Capital OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Esbjerg Energy