Kampstart 19:00 i Kvik Hockey Arena

Rungsted Seier Capital er Metal Ligaens mest uforudsigelige hold. 

Det blev bevist fredag aften, hvor et selvtillidsfyldt nordsjællandsk mandskab med tre sejre på stribe kom til Rødovre for at møde et vingeskudt Mighty Bulls-mandskab. 

Hvad skete der? Rungsted tabte såmænd 1-4 og dermed også vigtige point i Metal Final4-ræset. 

Det betyder, at Seier Capital skal have point i aften i Herning for fortsat at være med i kampen om Final4. 

Det bliver en vanskelig opgave mod et Blue Fox-mandskab, der har været godt af sted på det seneste og stille og roligt begynder at finde formen. 

Senest blev det 3-0 i Esbjerg.

- Det var måske ikke den mest sexede kamp, men vi fik tre vigtige point, fordi holdet stod sammen og spillede klogt og disciplineret hele vejen. Der er stadig plads til forbedringer, før vi er, hvor vi skal være, men sejren i Esbjerg var et godt eksempel på det mindset, den disciplin og det sammenhold, som jeg vil se fra mine spillere, sagde træner Garth Murray til Sportherning.dk efter kampen. 

Det forventer vi: At Herning kommer med tryk og lægger pres på Rungsted, der omvendt vil elske at rulle gode omstillinger af sted. Vi spår en underholdende affære med hjemmeholdet som favorit. 

Skader/karantæner: Herning manglede Jacob Nordqvist, Marcus Almquist og Christian Mieritz senest mod Esbjerg. Da Rungsted tabte 1-4 i Rødovre var det stadig uden Morten Jensen, mens Valdemar Hull også var ude. 

Historikken: Rungsted vandt det første indbyrdes opgør med 4-3 efter overtid hjemme i Concordium Arena. 

Metalligaen.tv: Har Jannik Sønderby på plads til at guide seerne gennem de 60 minutter. 

Hold øje med: Jesper Solomon Frisell har vist sig som en stærk back hos Rungsted hidtil og det samme gælder for Hernings Emil Kristensen. 

Statistikken: Herning har endnu ikke tabt på hjemmebane i tre kampe, mens Rungsted har fem udekampe på kontoen, hvor man har vundet to og tabt tre i ordinær tid. Nordsjællænderne har lukket hele 24 mål ind på fremmed is. 

 

 

 

 

 


OPTAKT: Herlev Eagles-Esbjerg Energy