Kampstart 19:00 i Kvik Hockey Arena

Vital kamp - som næsten alle i øverste halvdel for øjeblikket - når Herning møder Rungsted i Kvik Hockey Arena i aften.

Midtjyderne giver debut til Mathias From, og det er virkelig en profil, der vender hjem til Danmark for at spille sin første kamp i Metal Ligaen nogensinde.

Det er en vigtig kamp i morgen, og vi skal bygge videre på det momentum, som vi har fået med sejre i de seneste tre kampe. Vores fokus er på at fortsætte med at udvikle vores spil, og tendensen er klart, at vi står bedre defensivt i banen, så vi skaber endnu bedre arbejdsvilkår for Mac i målet, fortæller Vice Sports Manager Daniel Nyegaard til Bluefox.dk.

- Rungsted er et rigtig godt hold med mange spændende profiler både danske og udenlandske, og jeg synes faktisk, at de har fået sammensat en rigtig spændende trup til denne sæson, hvor de har tilknyttet nogle unge danske spillere med højt niveau, såsom Malte Setkov, Lucas Andersen, men også Magnus Carlsen som kom til fra Rødovre op til denne sæson, lyder Nyegaards karakteristik af aftenens modstander.

Rungsted har stadig Metal Final4-muligheder, men tabte vigtige skridt med nederlag mod SønderjyskE og Herlev i sidste uge.

Mon ikke der er desperation at spore hos Hjalmarsson og co. i aften i Herning? Rungsted skal i hvert fald have sat en prop i nede bagved med 13 mål imod i de seneste tre kampe. 

Det forventer vi: Et Rungsted-hold, der kommer ud med slutspilskoncentration mod et Herning-hold med fuld momentum. Det kan kun blive en god hockeykamp.

Hold øje med: Naturligvis er Mathias From i søgelyset hos hjemmeholdet og hos gæsterne kunne en Tim Daly være manden i centrum både offensivt og defensivt.

Skader/karantæner: Herning melder alle mand klar, bortset fra Petter Hansson, mens Rungsted pt. kun stiller op uden Frederik Bjerrum.

Historikken: I et tidligt opgør i sæsonen vandt Rungsted 4-2 på tre sene mål og et stærkt comeback, og har også en sejr i kvartfinaleserien fra i fjor som "mental overbygning". 

Statistikken: Stor forskel på defensiven hos de to hold. Herning er næstbedst med 25 mål imod i denne sæson, mens Rungsted er næstdårligst med 41 mål imod. 


Rungsted blev blanket i ny Herning-sejr HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Odense-Aalborg