Kampstart 19:30 i Spar Nord Arena

Odense Bulldogs kan tage et kæmpe skridt ind i Metal Final4-billedet med en sejr over Herlev i aften.

Fynboerne kom ud af deres nederlagsstime i sidste kamp i Frederikshavn, hvor holdet leverede en kontrolleret og disciplineret indsats. Lige nu virker det som opskriften på at slå vendelboerne. 

Men nu kommer altså et Herlev-hold, der har spillet langt over "eksperternes" forventning hidtil i sæsonen. Efter at mange af de danske profiler hos Eagles blev lokket til andre klubber, så har træner Martin Gudmundsson på flotteste vis fået spillet et nyt og solidt hold ind rundt om de mange "over-gennemsnittet"-imports, der skøjter rundt i Herlev.

Det har givet fem sejre i de seneste seks kampe, og kan Herlev gøre det i aften igen, vil holdet være brændende varmt i Metal Final4-billedet.

Sebastian Ehlers, Odenses strateg, er også var, siger han i dagens Fyens Stiftstidende. 

- Jeg føler, jeg er mere med end i sidste sæson. Jeg har haft en rigtig god sommertræning, og så hjælper det også med de dygtige udenlandske og danske spillere, vi har fået ind i truppen, siger han

- Jeg har spillet meget sammen med Joakim Thelin og Kristian Jensen, men også Jonathan Brinkman. De tre har også været med til at gøre min sæson bedre, lyder det.

Det forventer vi: En tæt og jævnbyrdig match, næsten slutspilsagtig. Begge hold vil gerne i Metal Final4 og derfor vil der være fokus på at holde tæt nede bagved.

Hold øje med: Netop Sebastian Ehlers kan med sine snørklede træk dirke Herlev-defensiven op, omvendt har Herlev en ligaens bedste spillere i Joseph Jonsson, der både kan levere assister og score mål. En fremragende aktør. 

Metalligaen.tv: Michael Damsted er på plads i Spar Nord Arena og klar til at give dig alt fra kampen. 

Skader/karantæner: Oliver Villadsen, Mathias Mølgaard og Rasmus Simonsen er ikke med for Odense. Herlev manglede senest Daniel Petersen, mens Mathias L. Hansen udgik fra kampen mod Esbjerg med noget, der godt kunne ligne en knæskade. 

Historikken: Odense har vundet det første opgør med 5-3 og fik på den måde taget en lille revanche for nederlaget i kvartfinalen i sidste sæson. 

Statistikken: Mitch Gillam står med 90.67 procent foreløbig i sæsonen, mens Herlevs Erik Hanses er kommet efter det på det seneste. Han er lige nu på 89.6 i redningsprocent. 


OPTAKT: Herning Blue Fox-Aalborg Pirates OPTAKT: Esbjerg Energy-SønderjyskE