Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Tidligt fredagsstart i Odense, hvor der både er cocktailaften og et par gode nyheder fra klubben inden kampstart. Og så er det jo SønderjyskE, der kommer forbi med et stort publikum.

Der er lagt op til en stærk fredagsfest hos fynboerne, der fik sit første nederlag i sæsonen tirsdag aften i Aalborg.

Her kom fynboerne meget skævt fra start og var spillet ned under isen i de første 20 minutter. Men Odense kom stærkt igen og havde faktisk chancen for at udligne i slutfasen.

God afslutning for Odense, hvor man formentlig i omklædningsrummet vil påpege, at man skal rigtig godt fra start. Det har Bulldogs-mandskabet slet ikke evnet i denne sæson - fuldstændig i modsætning til sidste sæson. 

SønderjyskE kommer med et par nederlag i bagagen, senest hjemme mod Aalborg, hvor sønderjyderne nok løftede indsatsen fra 3-6-nederlaget mod Herlev i kampen forinden. Men det var altså ikke nok til at sikre point mod nordjyderne. 

– Odense har vist sig yderst stabile og velspillende og er kommet rigtig godt fra start. De har flere gange været bagud i opgørene, men har vist en god evne til at komme tilbage og vende kampene, siger SønderjyskE-træner Mario Simioni. 

- Det er deres første fredagskamp på hjemmebane, så der vil blive knald på, både på og udenfor isen. Odense vil komme blæsende ud af starthullerne for at forsøge at tage os på sengen, så selv om det lyder som en slidt floskel, så gælder det virkeligt om at være klar fra start og samtidigt matche deres intensitet, siger han. 

Det bliver uden tvivl en svær kamp, men jeg ved også at vores hold er sulten efter en sejr på udebane. Vi skal spille med omtanke og så være skarpe på vores afslutninger, lyder opfordringen og opskriften fra Simioni.

Skader/karantæner: Odense var i Aalborg uden Alberto Pison, der endnu ikke har været i kamp. SønderjyskE skriver på sin hjemmeside, at både Gabriel Desjardins, Max Tjernström er klar til kamp i aften. Matt Spencer er ude i en uges tid endnu.

Det forventer vi: Som Mario Simioni påpeger, så vil Odense formentlig satse på at komme hårdt ud. Det bliver hård fight i 60 minutter med stor, stor intensitet. 

Hold øje med: Jakob Heljemo kom endelig på tavlen med en scoring i Aalborg. Hos SønderjyskE er der brug for en stor målmandspræstation i aften fra enten Henriksen eller Galbraith.

Metalligaen.tv: Michael Damsted er på plads for at guide seerne igennem i Spar Nord Arena. 

Historikken: Første gældende opgør mellem Odense og SønderjyskE i indeværende sæson. To træningskampe er endt med hjemmesejre i både Odense og Vojens. Sidste sæson vandt Odense fire af seks mulige opgør. 

Statistikken: Kristian Jensen er stærkt kørende i denne sæson og er pt. Odenses topscorer med otte point. Der er markant forskel på Galbraith og Henriksen i SønderjyskE-buret, når det gælder redningsprocent. Henriksen er på over 92, mens Galbraith står med 82 procent. 


Optakt: Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls Optakt: Frederikshavn WH-Rungsted Seier Capital