Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre har været sæsonens store overraskelse.

Det er der ingen tvivl om. Man havde nok fået en hovedrysten, hvis man havde tippet Olaf Ellers mandskab til otte point i de første tre kampe. 

Men ikke desto mindre, er det sket.

Rødovre begyndte med at vinde 6-5 i Rungsted efter overtid, derefter blev det 6-5 over Herning og 3-1 i Frederikshavn - begge kampe i ordinær tid. 

Det gør altså Rødovre til tophold sammen med Odense, og mon ikke også Rødovre-fansene i det stille drømmer om en Final4-weekend i 2024? 

Det gør Olaf Eller ikke - endnu. Det er stensikkert, at han gør alt for at holde benene på jorden blandt sine spillere, der i aften får den ultimative test foran sig i Rødovre Centrum Arena.

Aalborg kommer på besøg på Vestegnen, og de forsvarende mestre er ligesom Rødovre ubesejret. 

Pirates har dog kun spillet en enkelt kamp: 8-0 hjemme over Herlev. 

Nordjyderne tabte med de samme cifre i søndagens CHL-kamp hos Färjestad i Karlstad og tabte også fredag aften i Växjö (2-5). Der er dog ingen tvivl om, at Aalborg havde kalkuleret med nederlag i Sverige, og der er heller ingen tvivl om, at CHL-kampene har givet Aalborg fart i skøjterne.

Det forventer vi: Et topmotiveret Rødovre-mandskab kommer til at volde Aalborg besvær. Gæsterne er dog stadig favorit til at vinde matchen. 

Hold øje med: Det er kæden med Sami Moilanen, Marcus Almquist og Brandon Magee, der virkelig har båret Rødovre fremad i de første kampe. Hos Aalborg bliver det spændende at se, hvordan den nye mand, Søren Dietz-Larsen, leverer i Metal Ligaen efter mange år i Sverige. 

Skader/karantæner: Rødovre ser ud til at komme med fuldt hold i aften, mens Aalborg spillede CHL i Sverige uden Julian Jakobsen, Kirill Kabanov og Matt Salhany. Heller ikke den nye mand Paul DeNaples var med i søndags. Spørgsmålet er, om hans papirer er gået i orden.

Historikken: Aalborg havde et godt greb om Rødovre i sidste sæson med fem sejre af seks mulige. Alle tre opgør i Rødovre Centrum Arena blev vundet af nordjyderne. 

Statistikken: Der var tre assister til Tommy Giroux i Aalborgs kamp mod Herlev, men canadieren mangler stadig at vise sin målnæse. Rødovre har såmænd også to af de tre mest pointstærke i Metal Ligaen: Sami Moilanen (4+4) og Marcus Almquist (2+4). Det er længe siden, Rødovre i den grad har domineret listerne. 

 


Rødovre: - Appetitten vokser, mens man spiser Odenses drømmestart fortsætter