Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Da Rødovre senest mødte Herlev, var det lige midt i Mighty Bulls' rigtig dårlige periode, og man har sjældent set et Rødovre-hold levere ringere i Herlev, end det var tilfældet i oktober. 

Eagles vandt fuldstændig problemløst med 6-1 og nedspillede gæsterne fuldstændig.

Siden er der rendt meget vand i åen, og begge hold har i den grad noget at spille for i aften:

Herlev Eagles kan - hvis alting flasker sig - vinde en Metal Final4-plads via sejre i kampene mod Rødovre i aften og Frederikshavn på søndag. Det kræver maksimumpoint, så mon ikke vi vil se et Herlev-hold, der kører "alt eller intet" i aften?

Sådan plejer det såmænd også at være, når de to rivaler mødes. 

Lokalopgørene har - med få undtagelser - sit eget liv, og lige nu er fornemmelsen, at rivaliseringen mellem Rødovre og Herlev er større end den traditionelle, klassiske Rungsted/Rødovre-rivalisering. Sådanne ting kommer og går. 

Det forventer vi: En knaldhård fight med kamp om hver millimeter på isen. Også en kamp, hvor powerplayspillet kan blive en meget væsentlig ting.

Hold øje med: Magnus Povlsen har ageret både back og wing hos Herlev i denne sæson, og altmuligmanden glæder sig sig garanteret til at spille i Rødovre. Povlsen har været i begge klubber i flere omgange. Hos Rødovre viser Christopher Rübenach fine prøver på sit gode skøjteløb. Der skal lige en afslutning på. 

Skader/karantæner: Rødovre var hårdt ramt i Odense senest, men har dog fået Mads Eller tilbage fra karantæne. Sebastian Bergholt tog en centerrolle i fraværet af Mikkel Binou Jensen, Sami Moilanen, Marcus Almquist og Niclas Krarup i Rødovres angrebslinje. Herlev manglede for en uge siden i Herning Niclas Heinerö. 

Historikken: Herlev vandt den første match uden problemer. Det blev hele 6-1 til Eagles over Mighty Bulls.

Statistikken: De to hold ligger helt lige i formbarometeret. Både Rødovre og Herlev står med 6 point for de seneste fem kampe. 

Metalligaen.dk: Jannik Sønderby er klar til at føre seerne gennem matchen i Rødovre Centrum Arena. 


Fortjent sejr til Blue Fox i Frøs Arena OPTAKT: Aalborg Pirates-Frederikshavn White Hawks