Kampstart 18:00 i Rødovre Centrum Arena

Ishockey i coronaens skygge.

Det må næsten være overskriften til aftenens kamp mellem Rødovre og Rungsted, der bliver den eneste på tapetet. Til gengæld kan det så nydes som "dagens kamp" på TV2 Play nu, hvor tilskuerne heller ikke kan være på plads.

Rødovre-træner Magnus Sundquist gør status: 

- Efter en god indsats og en sejr mod Frederikshavn, så har vi alle fået fejret julen. Vi har haft en søndagstræning i dag og har yderligere en træning i morgen formiddag inden kampen, og så er vi klar.

- Vi ved, at Nicklas Carlsen og Brendan Harms sidder ude i morgen, og så har Ryan Lowney jo rejst hjem lige før jul. Og udover det så har vi et par andre spørgsmålstegn. Så efter træningen i morgen tidlig ved vi, hvilke spillere der bliver tilgængelige, fortæller cheftræner Magnus Sundquist, der dog også har positivt nyt, da målmand John Muse er tilbage i kamptruppen.

- Uanset hvordan vi stiller op, så forventer jeg, at alle er klar til yde det bedste, så vi kan fortsætte den gode stime på hjemmebane. Der bliver mere spilletid, når nu vi har skader, sygdom, mv. på holdet, så det er en god mulighed for at gribe chancen og nyde muligheden, siger han til Mightybulls.dk.

Altså et svækket Rødovre-hold, der skal mod et Rungsted-hold, der aldrig helt er til at regne ud i indeværende sæson. 

De forsvarende danske mestre svinger noget op og ned i både indsats og spillemæssig styrke og træner Hjalmarsson skal formentlig til at stille kikkerten ind til at optimere holdet frem mod slutspillet. Top fire-placeringen er vel væk, men potentialet er vel i den grad til stede i en på papiret meget stærk trup.

Hold øje med: Gustaf Berling scorede to gange i Rødovres sejr over Frederikshavn og så skarp ud. Det samme gjorde Nikolaj Rosenthal, da Rungsted besejrede Herlev senest. 

Skader/karantæner: Ryan Lowney er rejst hjem og Rødovre mangler Harms og Carlsen. Rungsted formentlig stadig uden Hardt og Bergholdt og havde også Mathias Røndbjerg og Marcus Olsson ude senest. 

Det forventer vi: Et opgør med nerve også selv om tilskuerne mangler. Rødovre må og skal være desperate for at få point. Er det nok med så mange folk ude.

De indbyrdes kampe: To hjemmesejre til Rungsted, mens Rødovre vandt senest i overtid.

Statistikken: Hvilket er ganske symbolsk i forhold til Rødovres vilde statistik. 22 point på hjemmebane og blot et enkelt på udebane. Der skal hives point hjem i aften med andre ord. 


Rungsted vandt sikkert i ærkerivalernes arena COVID 19 aflyser kampen mellem Esbjerg og Herlev