Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Rungsted kommer ind til kampen mod Odense i absolut storform.

Efter en træg coronastart har de forsvarende danske mestre vundet tre på stribe og skaffet otte point og ligner et hold på vej mod en form, der gør Rungsted til en yderst farlig modstander i kvartfinalen.

Top fire når Rungsted næppe, selv med en vild slutspurt, men derfor kan man sagtens spille sig til et godt afsæt. 

Og det sker stille og roligt. Tag nu bare en mand som Henrik Hetta, som vi har ventet på længe. Han er nærmest eksploderet på det seneste. 

Det ser også ud til, at målmandsspillet har stabiliseret sig og ude i periferien venter altså Branden Gracel, Mathias Røndbjerg, Sebastian Bergholt og Nichlas Hardt på at komme i sving. Ikke en helt dårlig kvartet at sætte ind til sidste del af sæsonen.

Dagens gæster fra Odense spillede en svingende kamp i Esbjerg for nylig: Fra 0-3 til 3-3 til et nederlag på 3-6. Egentlig et ganske stærkt comeback af fynboerne, der også har vist stabilt spil på det seneste og også ligner et hold, man kan brænde sig på i en kvartfinale.

Men uden de nyligt skadede Sebastian Ehlers og Mikko Virtanen kan det blive en vanskelig opgave for Thompsons tropper. Den britiske træner foretrækker fire kæder, men må formentlig nøjes med tre angrebskæder i aften. 

Hold øje med: Fynboerne skal også kigge godt efter Morten Jensen, der har været giftig på det seneste. Hos Odense er Mathias Mølgaard lige nu manden, der kører løbet og nærmest scorer i hver eneste kamp. Bedste sæson i karrieren. 

Skader/karantæner: Altså Sebastian Ehlers og Mikko Virtanen ude for Odense. Begge på ubestemt tid. Hos Rungsted mangler stadig Gracel, Bergholt og Hardt. Også Mathias Røndbjerg har altså hængt ude længe. 

Det forventer vi: Rungsted i superform må sætte offensiven i værk og det bliver en vanskelig omgang for Bulldogs, der skal stå stærkt i midtzonen og defensiven for at holde for. Hjemmeholdet favorit.

De indbyrdes kampe: Men det bliver formentlig tæt, for sådan har det været hidtil i kampene i de indbyrdes opgør. Rungsted vandt det første opgør med 3-2 og derefter har de to hold snuppet en overtidssejr hver. 

Statistikken: To hold nogenlunde i den øverste del af formbarometeret. Odense står med ni point for de seneste fem kampe, mens Odense har otte pinde i samme periode. 


VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Frederikshavn COVID19 aflyser kampen mellem Rødovre og Herlev