Kampstart 19:00 i Sydjysk Sparekasse Arena

SønderjyskE er stærkt kørende for tiden, kulminerende med det vilde 10-0-resultat mod Aalborg.

De lyseblå har ikke tabt siden 3-13 i Esbjerg, der tilsyneladende var en mirakelkur mod nederlag. SønderjyskE gik gennem januar måned uden nederlag og ser fuldstændig usårlige ud.

– Vi har spillet rigtigt godt på det seneste, men vi må ikke tabe fokus fordi at vi slog topholdet 10-0 eller fordi at Rødovre ligger nummer otte.  Der er bare ingen lette kampe i ligaen og det ved vi bedst af alle, for vi har tabt til alle og samtidigt også slået alle hold, siger William Boysen til SønderjyskE's hjemmeside.

- Vi skal beholde benene på jorden og fortsætte med det som vi gør godt. Når vi ruller på med fire kæder, så er det svært at holde vores tempo, så vi skal holde vores gameplan, stå godt i midtzonen og så få vendt spillet hurtigt når de kommer ned bag os – holder vi os til det, så tror jeg også på tre point fredag aften lyder det fra William Boysen.

Rødovre kommer fra et nederlag på 0-5 i Esbjerg, hvor samtlige fem mål blev scoret i første periode. Der er næppe tvivl om, at agenda nummer et fra træner Olaf Eller er, at holde godt tæt i kampens indledende fase - og så tage den derfra.

Han har selvfølgelig noteret sig, at SønderjyskE onsdag scorede fire gange i første periode mod Aalborg.

Skader/karantæner: SønderjyskE vandt over Aalborg uden William Pelletier, Daniel Galbraith, Borring-brødrene og ligeledes de to målmænd Henriksen og Galbraith som blev erstattet af Pettersson. Mads Eller og Oliver Marklund sad ude for Rødovre i kampen i Esbjerg.

Statistikken: Mattias Pettersson er blevet en talisman for SønderjyskE. 4-1 over Herning, 7-0 over Rungsted og 10-0 over Aalborg. Svenskeren må næsten føle, at han lever i en drøm. Rødovre har blot samlet otte point på udebane i denne sæson, og har tabt de seneste fem udekampe med samlet 6-23 i målscore.

Det forventer vi: Pres mod Rødovres mål fra første minut. SønderjyskE vil forsøge at ride videre på bølgen, Rødovre vil forsøge at holde fast og tænke tilbage på den seneste udesejr på 4-3 i Aalborg.

Historikken: SønderjyskE står med tre sejre (8-3, 4-1 og 5-2), mens Rødovre har vundet en enkelt gang hjemme med 6-5.

Metalligaen.tv: Har Michael Søvsø på plads i Sydjysk Sparekasse Arena.

Hold øje med: Hvem er ikke flyvende hos SønderjyskE lige nu? Gabriel Desjardins var tidligere på sæsonen en stor synder i brændte chancer. Nu scorer han på samlebånd. Hos Rødovre kræver det en storkamp af målmand Rørth eller Grubak, hvis der skal point med hjem

OPTAKT: Odense Bulldogs-Esbjerg Energy AMERIKANER forstærker Rungsted i den resterende del af sæsonen