Kampstart 20:30 i Frøs Arena

SønderjyskE har tabt to på marginalerne, som er hevet hjem af Rungsteds meget markante folk fra førstekæden. Persson, Hardt, Hanna, Daly og Sarault og et par stykker mere har næsten alene bragt to sejre til nordsjællænderne, der også lukrerede på et par ikke så smarte udvisninger til SønderjyskE. 

Det var sønderjyderne ligeledes klar over. 

- Vi tager igen for mange udvisninger, og den her gang bliver det straffet, selvom vi langt hen i  kampen spiller godt i undertal. På et tidspunkt vil den jo gå ind, så det skal vi helt klart have styr på, ellers  blive det en rigtig svær serie, sagde Martin Eskildsen, SønderjyskE's angriber efter kampen søndag i Rungsted, til JydskeVestkysten. 

Analysen efter kamp tre: Rungsteds powerplay var stærk og afgørende og nordsjællænderne var igen fysisk godt til stede - som ellers er et af "SønderjyskE's parametre".

Så mon ikke vi får se et SønderjyskE-hold, der virkelig vil gå til stålet i aften? Og med et ekstra skarpt øje på Rungsteds profiler, som virkelig har været toneangivende i de afgørende momenter. 

Tredje periode har gennem hele slutspillet været en af Rungsteds forcer.

- Uanset, hvad stillingen er inden tredje periode, så tror vi på hinanden. Vi fornemmer hele tiden, at vi kan løse opgaven, siger Tim Daly til Rungsted Seier Capital TV om den styrke.

- Der er intet, der ændrer sig til i aften. Vi fortsætter i samme stil og går ind til kampen med samme mindset, siger Tim Daly, der scorede to gange søndag eftermiddag. 

Hold øje med: Der er stadig masser af potentiale at hente hos Rungsted-folk som Nikolaj Rosenthal og Rasmus Andersson, mens SønderjyskE's supermand fra kvartfinalen, Yannick Vedel, også kan højne sin skarphed. 

Skader/karantæner: Rungsted formentlig stadig uden Marcus Olsson, mens SønderjyskE bortset fra Daniel Nielsen ser ud til at kunne råde over alle spillere.

Det forventer vi: At SønderjyskE vil forsøge at presse rigtig hårdt på gæsterne i aften og spille det fysiske spil med korte skift. Det er sønderjydernes chance mod et spilstærkt Rungsted-hold.

Historikken: Vi skruer antallet af "storkampe" - Metal Cup og slutspil - der er afgjort med en enkelt pind - op til fire stykker. Hvorfor ikke også i aften? 

Statistikken: Mike Little har spillet 69:41, men har ikke været helt så toneangivende - specielt offensivt - som vi har set ham i sidste sæson. Hos Rungsted står både Shane Hanna og Tim Daly begge med hele 77 minutters istid. Bliver de nogensinde trætte?

 


Da Nihlstorp tog pladsen fra en ung Jack Campbell - et af NHL's hotteste navne lige nu STREAM: Esbjerg Energy-Aalborg Pirates