Esbjerg-træneren håber på, at hans mandskab formår at udnytte sine muligheder i aften mod Rødovre, siger han

Det er Esbjerg mod Rødovre i aften i Granly Hockey Arena, og i den vestjyske lejr har træner Mark Pederson fokus på, at holdets fejl skal minimeres. Det siger han i klubbens kampoptakt. De dumme fejl kostede point i sidste uge mod Rungsted, pointerer Pederson. 

- I den seneste hjemmekamp mod Rungsted Seier Capital fortsatte trenden fra de sidste seks-syv kampe. Der var positive elementer i spillet, men vi begik samtidigt fejl, som vi ikke burde begå. Specielt når truppen er ramt på bredden af skader, er det vigtigt at minimere fejlene.

- Vi har haft mulighederne i flere kampe, men ikke formået at udnytte dem. Dette var også tilfældet mod Rungsted. Vi må derfor øge vores generelle kvalitet og den måde vi fører game-planen ud i livet på. Og det skal ske fra dommeren smider den første puck til slutsignalet lyder, siger Pederson. 

Esbjerg Energy tabte sidste tirsdags hjemmekamp mod Rungsted Seier Capitals med 2-1 efter en hektisk afslutning.
 
- Det er aldrig sjovt at tabe, og det mærker man helt tydeligt med denne trup. Spillerne vil vinde og holdet arbejder hårdt for at ændre den nuværende situation. Men tvivlen kan snige sig ind - så som i år, med flere nøglespillere på skadeslisten, er det vigtigere end ellers ikke at fejle, men spille simpelt og sikkert.

- Derfor glæder det mig også at se den arbejdsvillighed, som truppen lagde for dagen mod SønderjyskE i Vojens. De knoklede på, selv om ikke alt lykkedes. Og den arbejdsvillighed genfandt mange spillere i nederlaget til Rungsted, så det er positivt, siger Pederson. 


90'ER-FEST: Masser af nostalgi på lørdag i Rødovre Scheel har fået gipsen af og forventes klar efter pausen