Noter fra gårsdagens træningskamp mellem de nordjyske rivaler

Fanklubben White Hawks Hvide Hær stod for arrangementet ved gårsdagens kamp, og bød velkommen i døren til sæsonens sidste træningskamp. De engagerede fans i Danmarks nordligste ishockeyklub stod for entré indkrævning, og efter aftale med ledelsen i Elite Nord Frederikshavn A/S, går alle pengene ubeskåret til fanklubbens arrangementer i løbet af den kommende sæson.

Optimismen bobler i Aalborg her kort før sæsonen. Tilbagekomsten af Kirill Kabanov har ikke gjort den optimisme mindre, og derfor var det herligt at se alle de Pirates supportere der havde taget den korte tur på 35 minutter i bilen, fra Nordjyllands hovedstad til Frederikshavn.

Det var sidste test for Bumagin og resten af høge-holdet, inden premieren på Metal Ligaen på fredag. Her sidder White Hawks dog over, da kampen mod Esbjerg er blevet udsat grundet vestjydernes for længst planlagte træningsturnering i Tyskland. Det benytter White Hawks organisationen, og spillerne, til at komme til ”Åben Båd” på Stena Line færgen lørdag d 7/9. Her bliver der spillerpræsentation og en masse spændende aktiviteter i den forbindelse, hvor Sverigesbåden, som den så populært kaldes i det nordjyske, danner ramme om en festlig eftermiddag.

White Hawks assistenttræner Frederik Åkesson var fraværende i gårsdagens opgør. Hans rolle blev i stedet overtaget af den tidligere topspiller i klubben, Vjaceslavs Fanduls, der er også er tilknyttet ungdomsafdelingen i moderklubben FIK. Fanduls var i 2006-2008 en flittig pointsluger i Frederikshavn White Hawks.


VIDEO: Anders Poulsen før dagens CHL-kamp i Plzen Fan-panelet: At komme ind i en dejlig kold hal er fandme godt