Esbjerg skød meget, Nihlstorp glædede sig over sejren fredag aften

Rungsteds nye målmand Cristopher Nihlstorp var på arbejde fredag aften, hvor de endelige statistikker tilskrev Esbjerg 46 skud på kassen, men det var en mulighed for "at komme i sving" for den rutinerede svenske målmand tidligt på sæsonen, sagde han til Rungsted Seier Capital TV efter kampen i det vestjyske.

- Det er altid svært at forudsige, hvad der kommer til at ske i en ishockeykamp, men for mit vedkommende trives jeg med at komme på arbejde. Jeg føler mig ganske frisk i kroppen, og det var meget godt at få noget at lave - når det nu kun var min anden kamp i sæsonen, siger Nihlstorp. 

- Vi spillede en god første periode i Esbjerg. De overtog i anden periode, men efter vi fik udlignet i tredje periode, var det en kamp, hvor tingene svingede frem og tilbage. Det samme i forlængelsen. Vi scorede på tre straffeslag og fik en god start på grundserien, siger Nihlstorp, der naturligvis skal bruge lidt tid for at blive spillet sammen med sine holdkammerater. 

- Jeg kender ikke mine holdkammerater så godt endnu, så jeg skal lige bruge tiden. Men vi har de kommende kampe og grundserien til at finde forsvarsspillet og i slutningen af sæsonen skal det fungere perfekt, siger Nihlstorp.


Metal Ligaens Statscenter er online Klokken 18: SønderjyskE sender sæsonoptakt live på Facebook