SønderjyskE-træneren så ikke sit hold i undertal en eneste gang i aftes

Er der noget, Mario Simioni har omtalt i SønderjyskE's seneste to nederlag mod Rungsted, så har det været disciplinen - eller mangel på samme. Den italiensk-canadiske træner glædede sig efter 3-0'eren mod Herlev i aftes over, at SønderjyskE ikke var i undertal en eneste gang.

- Jeg er meget tilfreds over sejren. Allerede i kampen mod Rungsted på hjemmebane, spillede vi godt og skulle have vundet. På udebane fik vi for mange udvisninger, men i dag spillede vi med meget høj disciplin. Den eneste gang, en af vores spillere måtte i straffeboksen var, da en Herlev-spiller også måtte ud, sagde SønderjyskE-træneren til Der Nordschleswiger. 

- Vi spillede ikke et eneste sekund i undertal, det var fremragende. Lige efter kampen glemte jeg helt at rose spillerne, men det må jeg gøre i morgen (søndag). Man vinder ikke kampe fra straffeboksen, det viste spillerne på bedste vis mod Herlev, sagde Simioni. 

Han kunne se Martin Eskildsen fejre sit 400 kamps-jubilæum, mens unge Andreas Holzmann scorede sit første mål som SønderjyskE-spiller. 


Cooper: De sjuskede beslutninger kostede sejren BILLEDER: SKARPE SKUD fra kampen mellem Rungsted og Odense