Det lyseblå ishockeyflagskib er i balance, og leverer, efter en hård sæson med mange udfordringer, overskud for tiende sæson i træk

Det skriver sønderjyderne i en pressemeddelelse, som lyder således: 

SønderjyskE Ishockey har netop offentliggjort regnskabet for 2022-2023 (1/7 2022-30/6 2023, red.), som viser et overskud før skat på 16 t.kr.

Det beskedne overskud er ganske positivt, fortæller adm. direktør i Sønderjysk Elitesport A/S, Klaus Rasmussen:

– Der er faktisk mange ting, som skaber glæde og stolthed hos os. Med overskud for tiende år i træk på bundlinjen synes jeg også, at vi godt kan sige at der er styr på ”butikken” i ishockeyselskabet.

- Først og fremmest er der stor opbakning fra sponsorer, fans og tilskuere. Det er vi ydmyge og stolte over, for det er bestemt ikke noget, man skal tage som en selvfølge, siger Klaus Rasmussen.

– Resultatet leveres på trods af en sæson med virkelig mange og uforudsete udfordringer. Vi har haft voldsomme prisstigninger på alle områder og en stærkt, stigende inflation. Hertil har vi også haft ekstraordinære personaleomkostninger på grund af historisk mange skader i spillertruppen. Det var også den væsentligste årsag til den tidlige, sportslige exit i slutspillet. Alligevel formåede holdet at kvalificere sig til Final 4 pokalfinalestævnet, tilføjer han. 

– Vi havde alle gerne set en semifinaleserie med de lyseblå løver på hjemmebane i Frøs Arena. Det ønske gik ikke i opfyldelse, men alligevel mødte flere end 400 fans op for at sige tak for kampen og sæsonen.

- Det var virkelig rørende og noget, spillerne og alle omkring klubben gemmer i hjertet. Den flotte opbakning fra virksomheder og fans i hele landsdelen er også fortsat på fantastisk vis i indeværende sæson. Det giver os grund til optimisme og tro på en spændende fremtid for det lyseblå ishockeyprojekt, siger Klaus Rasmussen.


Trods sejr: Herning-træner utilfreds med indsatsen RETRO: Lad være at spise hotdog til ishockey