Hjemmeholdet er ude på revanche mod lokalrivalerne

Da Odense og SønderjyskE tidligere i forsæsonen mødte hinanden, blev det til en relativt sikker 4-1-sejr til fynboerne. 

Nu mødes de to lokalrivaler igen, og begge har taget skridt frem mod fredagens sæsonpremiere.

For SønderjyskE's vedkommende gælder det en tur til Herning, mens Odense skal over broen og til Herlev i en revanchekamp for sidste sæsons kvartfinale. 

Fynboerne har netop forstærket sig med den svenske forward Joakim Thelin, og mon ikke han er parat til at lære sine nye holdkammerater at kende i aften?

- Joakim Thelin har spillet på øverste niveau, og er spilintelligent og en dygtig afslutter, der arbejder benhårdt både offensivt og defensivt. Vi har tidligere været i dialog med Joakim Thelin og var derfor ikke i tvivl, da muligheden for at tilknytte ham nu bød sig. Vi har store forventninger til ham og ser frem til at få ham i aktion i Spar Nord Arena og håber, at tilskuere og fans vil være lige så begejstrede som os, sagde Bulldogs-direktør Ole Nielsen i forbindelse med præsentationen af Joakim Thelin.

SønderjyskE-træner Mario Simioni tager ikke resultaterne af testkampen så tungt.

- Det skal naturligvis ikke forstås som at vi er ligeglade med om vi vinder eller taber – allerhelst vil vi jo vinde hver gang vi stiller op, men det er der bare også otte andre hold der gerne vil. Men lige her i preseason er resultaterne sekundære. Her gælder det om at få nye spillere spillet ind og nye spilsystemer på plads, siger han til sønderjydernes hjemmeside. 

- De kampe her giver os lov til at eksperimenterer og det kommer vi også til i morgen. Men alt i alt synes jeg at jeg har set mange positive ting i de første fire kampe. Der er altid plads til forbedringer, men overordnet set, så er jeg godt tilfreds. Træningskampene er altid gode, men alle glæder sig naturligvis til at grundspillet starter på fredag og ikke mindst sæsonåbneren på hjemmebane næste tirsdag, lyder det fra cheftræneren.

Kampstart klokken 19 i Frøs Arena, hvor Metalligaen.tv naturligvis er på plads. Kampen kan ses ved at klikke her. Michael Damsted er aftenens kaptajn på kommentatorskibet. 


Winquist og Winder tørner sammen i Esbjerg Carlsen tilfreds med skarp sæsonstart