Gæsterne var skarpest foran målene og sendte reelt Rungsted ud af Metal Final4-kampen

Rungsted Seier Capital-SønderjyskE 3-6 (2-4,0-0,1-2) Et målsultent SønderjyskE-hold er godt på vej mod Metal Final4 efter sejren over Rungsted i aften i Bitcoin Arena.

Mario Simionis tropper vandt 6-3 og med Esbjergs nederlag til Aalborg ligner det mere, at Herlev er det eneste hold, der kan true de fire nuværende tophold efter 16 spillerunder.

I aften var kampen i Bitcoin Arena svært underholdende i de første 20 minutter. Shawn O'Donnell var tidligt på færde med åbningsmålet, men Gustav Green udlignede godt 10 minutter senere. Kort efter var Morten Jensen på plads med en hammer af et slagskud, men der gik ikke længe, før Martin Eskildsen havde sat udligningen for gæsterne.

To meget fine powerplay-mål fuldendte en underholdende første periode. Matt Foget afsluttede efter SønderjyskE havde spillet Rungsted-boksen helt tynd, og kort efter var det Mike Szmatula, der skød udefra og satte slutpunktet i første periode. 4-2 til gæsterne, der også holdt fast gennem en ganske velspillet anden periode, der endte målløs.

Rungsted lancerede et comeback. Ellers forsøgte i hvert fald helhjertet. Rasmus Andersson drønede et slagskud op i nærmeste hjørne til 3-4 efter tre kvarter og så var der ellers dømt Rungsted-pres i de efterfølgende to minutter, hvor Anders Biel sad ude efter et være idømt en udvisning i forbindelse med målet.

Hjemmeholdet fortsatte med at satse, men i stedet var det effektive SønderjysKE-mandskab på spil igen, da Mads Eller stødte med frem og stensikkert satte pucken ind til 5-3 for sønderjyderne. Det sidste mål faldt i tomt bur og afsluttede en fin aften for sønderjyderne, der vel nok fangede Rungsted på et tidspunkt, hvor hjemmeholdets folk ikke var og er helt oppe i omdrejninger endnu.

Esbjerg henter amerikansk målmand Kampprogrammet til Continental Cup i Aalborg er klar - billetsalget starter i dag