Optimisme i det nordjyske efter salget de seneste dage

Der er gang i salget af støttebilletter rundt omkring i Danmark - også hos de nordjyske klubber fra Aalborg og Frederikshavn, hvor direktørerne Henrik Andersen og Thomas Bjuring kan fornemme, at folket gerne vil se topishockey i den kommende sæson. 

Nordjyske har talt med Andersen og Bjuring og der er optimisme i begge lejre.

- Vi havde sat os et mål om at sælge omkring 1000 billetter, og de seneste tal, jeg har set, viser, at vi vi allerede er oppe på omkring 800 solgte billetter. Så det er da virkelig positivt. Det er rart at mærke, at der er en masse fans, der bakker os op, siger White Hawks-direktør Henrik Andersen til Nordjyske

Også Thomas Bjuring i Aalborg, der for øjeblikket er i gang med at oplære sin efterfølger Morten Secher, har mærket god opbakning fra fans og nu også sponsorer.

-  Det første rykind kom helt klart fra privatpersoner, men vi er begyndt at få flere henvendelser fra erhvervslivet, og jeg regner helt klart med, at der kommer endnu et voldsomt hop nu her i forbindelse med den kommende lønningsdag. Det er klart de indikationer, vi har fået, siger han til Nordjyske.

Aalborgs seneste opgørelse på klubbens Facebook-side fortæller om 2176 solgte billetter til "Den aflyste finale". 

 


VIDEO: Støttekamp - Odense Bulldogs vs Winnipeg Jets KÆMPE SUCCES: Rødovre har solgt 3300 støttebilletter