1054 tilskuere på plads, Pierre-Olivier Morin blev matchvinder for hjemmeholdet

Aalborg Pirates-Rungsted Seier Capital 4-3 (0-1,0-2,3-0) 1-0 Det blev til hjemmesejr i aftenens testkamp i Aalborg, og det efter et stærkt comeback af de forsvarende danske mestre, der gik fra 0-3 til 4-3-sejr med Pierre-Olivier Morin som matchvinder.

Rungsted fik kampens første udvisning, da Jacob Gammelgaard måtte ud et lille kvarter inde i kampen. Men i stedet for Aalborg-scoring i powerplay fik Filip Karlsson nettet for gæsterne, der kunne gå til pause med en 1-0-føring.

Den blev øget to gange i den midterste periode med kort mellemrum.

Først stødte Dawson Davidson med frem og hamrede pucken ind bag Albert Adamsen i Pirates-buret. Adamsen havde fået teten i hjemmeholdets mål i aften, og han måtte kort efter gribe bag sig for tredje gang denne aften, da Oliver Green slog en fin og præcis diagonalpasning lige ind i bladet på Tim Wahlgren, der smed et svirp ind bag Albert Adamsen.

Rungsted tog 3-0-føringen med ind til anden pause, og alt syntes at styre mod en sikker udesejr denne aften i Sparekassen Danmark Isarena.

Det var stille og roligt, men der kom mere temperament i kampen og specielt over hjemmeholdet i de sidste 20 minutter. Matt Salhany og Calder Brooks fik reduceret og tre minutter før tid stod unge Tor Ulrik Rasmussen fri inde foran mål og fik skovlet pucken i kassen til 3-3.

Langt de fleste af de 1054 tilskuere i Sparekassen Danmark Isarena jublede og det gjorde de igen i overtiden, hvor Tommy Giroux og Pierre-Olivier Morin broderede sig op gennem banen med sidstnævnte som afslutter.

Rungsted var spillet helt tynde i den situation, og det blev kampens sidste aktion inden de to hold kunne sige tak for kampen.

Herning drager over bælterne og møder Herlev De to "stormagter" fra de seneste sæsoner tørner sammen i testkamp