Sidste sæsons sølv- og bronzevindere tørner sammen

Herlev Eagles præsenterer sig for første gang i dag for sit hjemmepublikum. 

Ørnene var forleden i Rødovre og vandt 5-4, og nu kan træner Martin Gudmundsson og assistenten Gui Doucet altså stille og roligt lære, hvordan det er at spille på hjemmebane.

Og det er som bekendt et Herlev-hold med mange nye ansigter, der træder op i denne sæson. Selvfølgelig er de "gode, gamle" Johansson, Jonsson og "Flash" Lindqvist-Hansen stadig med på holdet sammen med Åhström og Alftberg, der har en enkelt sæson på bagen i Herlev, men for eksempel er målmand Lukas Horak - måske ligaens bedste i fjor - erstattet af Erik Hanses som også ser ganske god ud på papiret.

I det hele taget bliver Herlev særdeles svensk præget i denne sæson, hvor hele otte blå-gule er med i truppen. De nye hedder, udover målmand Hanses - Oliver Östergren og Nicklas Heinerö. Sidstnævnte kommer med knap 100 SHL-kampe og over 300 Allsvenskan-kampe på bagen. 

Norsk-canadieren Hakon Nilsen kompletterer udlændingekvoten hos Herlev, hvor danskerstammen mere eller skal bygges op på ny efter mange afgange. Dem kigger vi på en anden god gang, der er rigeligt med tid til sæsonstart.

Herning Blue Fox var overbevisende mod Frederikshavn for nylig og førte 7-0, inden White Hawks fik reduceret to gange. Blue Fox så vældig stærke ud i den kamp. 

- Overordnet set er jeg tilfreds med omkring 37 minutter i Frederikshavn. Vi kan gøre det bedre, og allerede i den kommende tid skal vi tættere på 60 gode minutter, sagde Herning-træner Hånberg til Sport Herning efter den kamp.

Frederik Brændgaard, William Lund og Christian Mieritz sad ude med skader i Vendsyssel.  

Der er direkte transmission af kampen på Metalligaen.tv med Henrik Bauch som kommentator. 

 


Odense er på svensker-weekend Testkamp: Aalborg vendte og vandt mod Rungsted