Backen fra Nordsjælland melder sig klar til sin fjerde sæson i Midtjylland

I tre sæsoner har Nicolai Weichel spiller for Herning, og fra at være nordsjællænder med stort N er han nu "konverteret" til at blive midtjyde. Og glæden ved at være i Herning, er en af årsagerne til, at Weichel bliver i Herning til 2021. 

Det siger han i et interview i Herning Folkeblad.

- Jeg ved ikke, hvordan en midtjyde vil betegne sig selv, men jeg har personligt fået et rigtigt godt indtryk af byen og området - og af de lokale, siger Nicolai Weichel.

- Ikke kun i klubben, men også, når jeg går rundt i Herning, mærker jeg stor åbenhed og en velvilje til at ville hjælpe og snakke. Mange kommer hen og spørger til mig, og der bliver ikke kun talt om hockey. Det kan jeg godt lide, forklarer nordsjællænderen til avisen.

Nøjagtig som andre omkring Herning-mandskabet, fornemmede han, at Blue Fox var trimmet og klar til slutspillet, da sæsonen netop blev afbrudt på grund af coronakrisen.

- Alle omkring holdet og Blue Fox sad jo tilbage med en fornemmelse af, at vi havde timet det hele rigtigt. Hele sæsonen havde vi sagt til hinanden, at vi ikke stod foran en spurt, men en maraton, siger Weichel til Herning Folkeblad.


PODCAST: Nordjyskes "Arena" går gennem karrieren med Ronny Larsen METAL LIGAEN TV - VIDEO: Lasse Lassens fremragende sæson i Herning