Så er der nyt fra Danmarks nordligste ishockeyklub, der her til morgen har præsenteret svenske Emil Aransson på en try-out kontrakt for den næste måned. 

Klubben præsenterer ham således i pressemeddelelsen

Emil Aronsson, der er forward, har spillet det meste af sin karriere i Sverige, men var i 2013 til 2015 i Canada. Han har spillet de seneste fire sæsoner i HockeyAllsvenskan. Tilbage i 2017, var han med på det succesfulde Mora mandskab, der rykkede op i SHL. Her blev det på to sæsoner til 81 kampe for Emil Aronsson i den bedste svenske række.

Sportschef Kasper Kristensen udtaler følgende

-Vi er rigtig glade for at få en aftale med Emil Aronsson i stand, men vi er også bevidste om, at skal kontrakten forlænges, hvilket vi håber, så skal der mere økonomi til. Vi har kunne finansiere den her første måned, og appellerer derfor til vores altid trofaste sponsorer, om at give et tilskud til forlængelsen af kontrakten med Emil, så vi kan få glæde af ham i resten af sæsonen.

Klubbens cheftræner Patric Wener udtaler sig med følgende ord om klubbens nye svenske forward

Emil Aronsson er uddannet i svensk top-ishockey, hvor han har udviklet sig til en stærk to-vejs spiller, der arbejder hårdt for sit hold. Vi skal selvfølgelig give Emil tid og tålmodighed til at komme op i kampform, men med tiden vil han vokse ind i rollen som en vigtig spiller for os. Så det håber vi bliver en mulighed, da han vil kunne forstærke vores hold, lyder det fra Wener.

Selv siger Emil Aronsson om det kommende ophold i Frederikshavn

-Jeg glæder mig til at prøve kræfter med dansk ishockey, og ser frem til at tørne ud for White Hawks. Det er er en god mulighed for mig at komme til Danmark og spille, hvilket bliver spændende. Jeg har tidligere besøgt Danmark om sommeren, og det virkede meget godt, så det tror jeg bestemt også det bliver om vinteren. Jeg har set lidt video fra den danske liga, og så har jeg spillet sammen med Robin Johansson i nogle år, så jeg tror, det bliver meget positivt at komme til Frederikshavn, lyder det fra klubbens nye svensker.

Emil Aransson ankom til Frederikshavn i aftes, og debuterer, hvis alt går vel, på fredag, når høgene spiller hjemme mod Odense. 


Ronny Larsen: Vi er stadig i markedet GOALSHOW: Se målene fra Esbjerg-Aalborg