Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Det har været lidt op og ned for Odense på det seneste.

Fredag leverede fynboerne noget, der lignede en perfekt hjemmekamp mod SønderjyskE, mens det onsdag blev til et nederlag på 2-3 i Herlev som er blevet lidt af "angstmodstander" for Odense.

Det var også Herlev, der overraskende slog Odense ud af kvartfinalen i sidste sæson, og nu tog ørnene altså den anden sejr på stribe over Odense. Det ærgrede Sebastian Ehlers efter kampen i onsdag, hvor han var bundærlig i interviewet efter kampen.

- Vi var bare ringe. Det bliver sådan noget primadonnahockey. Kvalitetsmæssigt er vi måske bedre end Herlev, men det hjælper ikke noget, når de tackler lidt mere og arbejder hårdere. Så bliver de svære at spille mod. Jeg ved ikke, hvorfor vi ikke spiller mere simpelt, lød det fra Ehlers til Metalligaen.tv, hvor han også blev bedt om at se frem mod Rungsted-kampen i aften.

- Vi skal spille som mod SønderjyskE (sidste fredag), og vi kan glæde os over, at vi har fundet formen på hjemmebane. Men Rungsted er også et hold, der er ekstremt svært at spille imod. Så vi skal spille simpelt, ikke drible for meget og undgå de personlige fejl, lød det fra Ehlers.

Mon ikke det er et helt andet Odense-hold vi får at se i aften?

Rungsted spillede to næsten perfekte perioder i Aalborg tirsdag aften, hvor Mark Pedersons mandskab førte 1-0 og næsten holdt topholdet fra chancer. I anden periode ramte Rungsted stolperne tre gange, men i tredje periode blev gæsterne trykket dybt ned i egen zone af et Aalborg-hold. der formåede at vende og vinde kampen 3-1.

Ærgerligt for Rungsted, der set over 60 minutter og med lidt flere marginaler sagtens kunne have fået point med hjem fra Nordjylland.

Det forventer vi: Det plejer at være tæt og jævnt mellem Odense og Rungsted. Fredag aften i Odense er hjemmeholdet dog smal favorit og Rungsted får det vanskeligt, hvis Odense træder op som sidste fredag mod SønderjyskE.

Hold øje med: Malte Setkov ramte stolpen to gange i Aalborg for Rungsted og har virkelig lagt målfarlighed til sit spil i denne sæson. Hos Odense scorede Kimi Koivisto for anden gang på stribe. Måske er han den nye goalgetter for Odense?

Skader/karantæner: Rungsted havde Dawson Davidson ude mod Aalborg, mens Odense i Herlev var uden Rasmus Simonsen.

Historikkken: Rungsted vandt 4-3 på hjemmebane, mens Odense omvendt slog Rungsted 5-4 i Spar Nord Arena.

Statistikken: Hverken Odense eller Rungsted har spillet uafgjort i ordinær tid i de seneste fem kampe. Odense har spillet uden forlænget i alt fem kampe i træk, Rungsted i alt seks kampe.

Metalligaen.tv: Sender Michael Damsted til det fynske ishockeymekka for at kommentere kampen.

OPTAKT: Aalborg Pirates-Esbjerg Energy OPTAKT: Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls