Hjemmeholdet vandt et tæt opgør mod Odense

Rungsted Seier Capital-Odense Bulldogs 4-2 (1-1,0-0,3-1) Der var masser af god hockey og dramatik "på drengen", da Rungsted og Odense tørnede sammen i aftenens ene Metal Liga-kamp. Blot 563 tilskuere var mødt op i Concordium Arena, men de fik smæk for skillingen ikke mindst i tredje periode, hvor kampen blev afgjort i tre dramatiske sekvenser.

Fire minutter inde i tredje periode var kampen fuldstændig. Der stod 1-1 og kampen lå på vippen.

Der var stor tummel inde foran Odense-målet og Fredrik Bergvik, der igen passede målet for fynboerne. Midt i al denne masen blev målet flyttet og Maksim Popovic dukkede op og var den sidste mand, der fik staven på pucken og presset skiven ind over stregen.

Odense-boksen tog en challenge, men fik ikke medhold. Og i stedet fik man en holdstraf for forsinkelse af spillet. Der gik ikke længe, før Nicolai Weichel i den anden ende fik skubbet 2-2-pucken på en omstilling. Det troede man i hvert fald.

Det var Rungsteds tur til at tage en challenge, og denne gang fik hjemmeholdet medhold. Dommerne vurderede at Mathias Mølgaard lige før scoringen havde været for tæt inde på Oskar Östlund i Rungsted-målet og bragte svenskeren ud af balance.

Stadig føring til Rungsted i en kamp, der lå på vippen.

Så tog Lucas Andersen fat. Der var spillet 52 minutter, da han helt ude fra banden fandt Filip Karlsson med en fremragende pasning helt ind bag forsvaret. Pasningen var så millimeterpræcis, at Karlsson bare skulle skubbe pucken ind over stregen.

Det var afgørelsen og det blev 4-1, da Gustav Green scorede i tomt bur.

Dermed er Rungsted helt inde i kampen om tredjepladsen i en kamp, der fik en hurtig åbningsscoring som i øvrigt også var fremragende. Thelin fandt Skvorcovs, der førstegangspassede videre til Ehlers. Han skød første gang, og Östlund fik kun handsken på.

Morten Jensen udlignede med et drønende slagskud og så skulle vi altså helt frem til tredje periode for at finde næste scoring. I mellemtiden var det en tæt kamp, hvor Rungsteds Jack Jacome brændte et straffeslag ved stillingen 1-1.

Rungsted (44 point) kom med sejren helt op på siden af Odense (45 point) på tredjepladsen. Lige bagved er SønderjyskE og Esbjerg med 43 point.

OPTAKT: Herlev Eagles-Frederikshavn White Hawks Skadesplagede Esbjerg overraskede Herning og tog tre point