For sjette gang på stribe spilles Metal Final4, slutspillet i ishockeyens pokalturnering i Aalborg. De tre øvrige deltagere bakker op om nordjydernes arrangørrolle

Der er lagt op til ishockeyfest i weekenden 19.-20. januar, når fire hold tørner sammen i kampen om ishockeyens pokaltrofæ, Metal Final4.

Som i de fem foregående sæsoner bliver festen holdt i Sparekassen Danmark Isarena i Aalborg.

Her har nordjyderne med stigende succes afholdt Metal Final4 år efter år, og da de fire deltagende klubber, Herning, SønderjyskE, Rungsted og Aalborg satte sig sammen for at finde arrangøren for sæsonen 2023/24, var der ingen tvivl om, at Aalborgs set up igen skulle danne rammen for pokalslutspillet.

”Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at de tre øvrige klubber bakker fuldstændig op om Aalborg som vært for Metal Final4. Aalborg har i de seneste fem sæsoner leveret fremragende som arrangør og ”lagt på” sæson efter sæson. Aalborgs organisation er vant til at være i rollen som vært, og klubben har stor erfaring, når det gælder afholdelsen af et så stort arrangement,” siger Claus Fonnesbech Christensen, ligachef for Metal Ligaen.

Ishockeyens pokalturnering har over 30 sæsoner på bagen og har siden 2017/18-sæsonen været afholdt som ”Metal Final4”, hvor fire hold mødes over en weekend. Herning Blue Fox vandt i fjor Metal Final4 med en finalesejr over Aalborg. Begge hold er også kvalificeret til Metal Final4 i denne sæson – sammen med Rungsted Seier Capital og SønderjyskE.

Semifinalerne spilles fredag 19. januar, slutkampen lørdag 20. januar 2024. Samtlige kampe bliver sendt på ishockeyens egen tv-kanal, Metalligaen.tv.


A-LANDSHOLDET klar til kamp i Landshut - direkte på Metalligaen.tv LANDSTRÆNER DEBUTERER mod Tyskland i aften: Glæder sig helt vildt