Fans er skuffet, økonomien rammes, der blot være 500 i større forsamliger

Der var blot 375 tilskuere til kampen mellem Aalborg og Frederikshavn fredag aften. 

En kamp, der normalt trækker 5000 tilskuere - eller i hvert fald i nærheden - og lige nu er den hotteste match i dansk ishockey. For direktør Morten Secher skulle det have været den første festdag, siden han afløste Thomas Bjuring på posten. I stedet sagde Secher følgende til Nordjyske: 

- Det gør forfærdelig ondt. Det er den største kamp i dansk ishockey, og kampene mod Frederikshavn er måske grunden til, at man har et sæsonkort. Det er trist, at vi må skuffe så mange mennesker, men økonomisk kommer det også til at gøre rigtig ondt. Det er flere hundredetusinde, vi går glip af, konstaterer Aalborg Pirates-direktør Morten Secher.

- Jeg kan undre mig over, at vi ikke kunne flere folk ind længere, når jeg samtidig kan tage ud i Aalborg Storcenter sammen med 5000 andre, uden at der er nogen, der ved, at jeg har været der, siger Morten Secher til Nordjyske. 

Det sidste helt store opgør mellem de to rivaler i nord var Metal Final4-semifinalen i januar 2020, hvor 5000 tilskuere så Frederikshavn vinde efter straffeslag. Det var før coronaens tid og med tilstande, som ikke blot Morten Secher, men også resten af ishockey-Danmark længes tilbage efter. 


RETRO: Den sønderjyske vulkan gik i udbrud BILLEDER: Skarpe skud fra Odense-Herning