- Vi fornemmer en stor vilje hos alle til at få Piratskuden sikkert i havn, siger Morten Fals

Aalborg Pirates havde et forrygende grundspil i indeværende sæson og stod som favorit til at vinde DM-guld med hjemmebanefordel hele vejen til en ekstra finale. Der var sult efter slutspil i Nordjylland - og udsigt til rigtig mange mennesker i Bentax Isarena. 

Men i stedet for fest og farver, er det altså nu kampen for at komme videre, der kæmpes i Aalborg - nøjagtig ligesom i alle andre Metal Liga-klubber. 

- Vi havde kalkuleret med, at sæsonen økonomisk skulle slutte med et lille overskud, og som minimum være i balance i tilfælde af noget uforudset skulle dukke op. Da ligaen blev suspenderet og senere lukket ned, kiggede vi ned i en afgrund, der sagde et minus på mellem halvanden og to millioner kroner, siger bestyrelsesformand Morten Fals til klubbens hjemmeside, Aalborgpirates.dk. 

- For at mindske tabet og komme ud af sæsonen med skinnet på næsen, har vi taget fat på en række initiativer og besparelser, som skal lukke hullet. Således vi står intakte og godt rustet til den nye sæson og skal ikke starte fra scratch, tilføjer han. 

- Vi er groggy, men på ingen måde slået ud. Vi er ikke blot klar til at tage den nye udfordring op, men også godt i gang med at få det økonomiske hul fyldt op. Det er svært. Mange af vore venner og samarbejdspartnere har det også svært. Men vi fornemmer en stor vilje hos alle til at få Piratskuden sikkert i havn, således at vi kan fortsætte med topishockey i Aalborg, siger Morten Fals. 

Aalborg har sendt de ansatte hjem for at få andel i statens støtteordninger, og nordjyderne arbejder for at nå op på 6666 solgte billetter til "aflyste finale", som er Aalborgs "støttekamp" i dette underlige ishockeyforår.


METAL LIGAEN TV: Highlights - Brett Thompsons store sæson CORSI: Også her var Anders Krogsgaard bedst i Metal Ligaen