Nordjyderne vandt sikkert over Herlev Eagles

Aalborg Pirates-Herlev Eagles 7-3 (2-1,1-0,4-2)

Aalborg har kurs mod førstepladsen i grundserien.

Nordjyderne vandt i dag med 7-3 over Herlev Eagles hjemme i Sparekassen Danmark Isarena og mangler nu blot en enkelt pind for igen at vinde den regulære sæson.

Hjemmeholdet satte sig hurtigt på kampen. Tobias Ladehoff var først over en retur i det femte minut og sendte pucken ind bag Bågenvik, der havde fået tjansen i Eagles-målet.

Fem minutter senere slog Thomas Spelling til i powerplay på et klassisk Spelling-direkte-hug, men ørnene var kommet for at spille med, og Joseph Jonsson kunne inden pausen lige nøjagtig skrabe en puck ind til reducering.

Oskar Drugge gjorde til 3-1 på et fuldstændig utageligt slagskud, da han drønede ind i zonen og fik en pasning på tværs i en anden periode, der var et mellemspil, inden det hele eksploderede i de sidste 20 minutter.

Jeppe Jul Korsgaard var manden bag 4-1-scoringen, og svenske Victor Rollin Carlsson satte 5-1’eren, da han blev spillet fri og hægtet af Mikkel Bertelsen.

Men både Rollin Carlsson og pucken ramlede ind bag Bågenvik, og dermed altså mål til hjemmeholdet efter den store bunke var blevet adskilt. Hvordan og hvorledes pucken gik ind var svært at se.

Herlev leverede to hurtige reduceringer med 10 minutter. Det var stærke omstillinger i begge tilfælde.

Først i undertal ved Maksim Popovic og siden ved unge Victor Gade, der scorede sit andet sæsonmål.

Dermed altså spænding i kampen igen. 3534 tilskuere i Aalborg i eftermiddag.

Aalborg slog dog lynhurtigt igen. Matt Salhany kom af sted med Victor Rollin Carlsson i en to mod en-mulighed. Salhany eksekverede sikkert selv.

Jeppe Jul Korsgaard stod bag målet til 7-3, der lukkede kampen. Han kørte bag mål og lagde pucken ind til Nikolaj Carstensen, der bare skulle sætte staven på.

God underholdning i Aalborg. Herlev kunne trods nederlaget glæde sig over, at sjettepladsen kom i hus, og dermed sikrede Herlev sig den bedste grundserieplacering siden 2011/12-sæsonen.

HETAG HØJDEPUNKTER: MÅL OG REAKTIONER FRA Odense-Frederikshavn Esbjerg sikrede sig fjerdepladsen med sejr i Rungsted