Opbakningen til nordjyderne er fortsat imponerende

Aalborgs bestyrelsesformand Morten Fals er ved godt mod for øjeblikket - så godt som man overhovedet kan være med alle forbehold under denne for alle trælse tid med Coronakrise. 

I Aalborg er Pirates-organisationen i gang med at sælge billetter til den aflyste finale, og salget er nu oppe på hele 4444 billetter - ud af de 6666 billetter, der er sat til som støtte - og håber på udsolgt

- Det er virkelig imponerende. Nu håber jeg, at vi kan "tænde de røde lygter" 1. maj. Herefter kan vi så begynde at kikke fremefter, og bruge kræfter på den nye sæson. Men indtil da må vi krydse fingre for, at opbakningen fortsætter, siger bestyrelsesformanden. 

Aalborgs egen status lyder således: 

Målet er at få solgt 6.666 billetter, hvilket vil give en million kroner, som er omkring halvdelen af de indtægter som slutspillet var kalkuleret til at give Pirat-skattekisten.

Kan de røde lygter tændes 1. maj, skulle de øvrige tiltag (salg af merchandise, støtte t-shirt samt seneste tiltag trøjeaktionen over spillernes hjemmebanetrøjer) betyde, at Pirates slipper med skindet på næsen og økonomisk komme ud af sæsonen 2019/20 med et nul.

Når Morten Fals håber at kunne tænde de røde lygter 1. maj, hænger det sammen med, at fredag 1. maj var netop den dag, at en syvende finalekamp var berammet til - og billetterne til DEN AFLYSTE FINALE er udstedt til netop den dag.


PODCAST: Fortællingen om Rødovres guldsæson 1998/99 Mikkel Jensen skilles med Odense og skal finde ny klub