Pirates vandt i straffeslag hos Mighty Bulls fredag aften

I sidste sæson voldte Rødovre trods sin bundplacering Aalborg Pirates store problemer et par gange i Rødovre Centrum Arena.

Sådan har det ikke været hidtil i denne sæson, hvor Aalborg har vundet to klare sejre - en hjemme og en ude - over forstadskøbenhavnerne.

Men denne fredag aften i november var det en anden sag, for ret langt hen i kampen så det faktisk ud til, at Rødovre kunne forsvare en 1-0-føring hjem på hjemmebanen, hvor 903 tilskuere var mødt op i håbet om en overraskelse.

Efter en relativt fredelig og målløs første periode, der endte uden mål, var Rødovre på pletten kort inde i anden periode på en omstilling.

Frank Gymer sendte pucken i skinnerne på Thomas Lillie i Aalborg-målet, og Johan Lundgren var på pletten og huggede returen ind. Hjemmeholdet ganske overraskende foran, men omvendt var Aalborg advaret, for senest Rødovre havde haft et top fire-hold på besøg blev SønderjyskE sendt hjem med et nederlag på 0-4.

Aalborg måtte arbejde hårdt for at finde udligningen, og den kom fra det lige nu hotteste par på Pirates-mandskabet. Trevor Gooch skød på mål, Patrick Bjorkstrand fulgte op, og den stod 1-1. Der var spillet knap 50 minutter og resten af den ordinære tid formede sig som et tungt pres på Rørth i Rødovre-buret.

Men hjemmeholdet klarede sig fra ordinær tid ud i forlængelsen og derefter straffeslag, hvor Victor Rollin Carlsson var ganske skarp med to scoringer og dermed sørgede for, at Aalborg fik to point med hjem i bussen.

HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA Rødovre-Aalborg SønderjyskE sejrede i intenst topopgør