Dornbirner EC Bulldogs bliver den heldige aftager af en af Metal Ligaens toneangivende backer fra den forgangne sæson

Davis Vandane var indiskutabelt en af de bedste backer i sidste sæsons Metal Liga, og den garderhøje mand fra Esbjerg Energys blå linje noterede sig også for en plads på All Star-holdet, da det skulle vælges efter sæsonafslutningen.

Det lå i kortene, at Vandane skulle prøve sig af i en større liga, og selv om man måske kan diskutere, om Metal Ligaen i hvert fald er tæt på IceHL, der har centrum i Østrig, så er der ingen tvivl om, at økonomien er bedre og pengene er større i den centraleuropæiske liga. 

Davis Vandane har fået chancen i Dornbirner EC, hvor han skal være en del af klubbens backbesætning i den kommende sæson. Her har Mathias Bau Hansen tidligere huseret uden frygtelig stor succes, og Dornbirn er også en af de lidt mindre klubber i IceHL. Men håbet om en stor sæson 2021/22 er allerede tændt med Vandane som en central figur.

Dermed er canadieren, der lavede 51 point i 57 kampe for Esbjerg Energy - meget stærkt tal af en back - altså sendt videre ud i Europa, som det oftest sker med spilere, der har leveret profilmateriale i den danske liga. 

 


JOONAS RIEKKINEN søger mod Tyskland efter fem sæsoner i Danmark BRANDON MCNALLY fortsætter sin europæiske karriere i Cardiff Devils