Den kontroversielle Odense-spiller rykker fra Sverige og videre ud i Europa

Bare man som Metal Liga-fan genopfrisker sidste sæson på nogenlunde normal vis, så vil man med sikkerhed huske navnet Brandon McNally. Canadieren kom til Odense som "en fysisk spiller med gode spillemæssige egenskaber", men viste sig at have mest af det førstnævnte, og det var ikke altid til den gode side.

McNally slap dog med 79 udvisningsminutter og en del karantænedage inden han vel ret beset blev fyret af Odense, der ikke kunne stå model til hans til tider voldsomme opførsel. 

Canadieren fandt en ny klub i Karlskrona i HockeyEttan, hvor han i otte kampe ikke kom på pointtavlen.

Det har dog været nok til, at McNally har fået kontrakt for den kommende sæson, og det på et overraskende højt niveau, taget hans sidste sæson i betragtning.

Brandon McNally spiller nemlig efter sommerferien i Cardiff Devils i EIHL, hvor man netop også fremhæver hans fysiske præsens som en force.

- Jeg ved, at vores fans kommer til at elske den her gut og måden han konkurrerer og kæmper på hver eneste aften. Han kommer ind under huden på modstanderne og er ikke nogen sjov mand at spille imod, men en spiller, du vil have på dit hold, siger Devils-træner Jarrod Skalde om McNally. 


ALL STAR-BACKEN VANDANE rykker fra Esbjerg til Østrig VICTOR CUBARS rykker til svensk ishockey