Det duer ikke at miste intensiteten, sagde Herning-træneren efter kampen i Rungsted

Der er gået 12 mål ind mod Herning i to kampe, og mesterskabsfavoritterne - i hvert fald hos de fleste iagttagere - er kommet skævt fra start med nul point efter matcherne mod Rungsted og SønderjyskE. Træner Ben Cooper så god forbedringer i Rungsted i aftes i forhold til åbningskampen i Vojens. 

- Vi spillede to gode perioder, hvor vi havde initiativet. Vi var bedst i både første og tredje periode, men den her liga er alt for god til at slappe af i en periode. 10 minutter her og der, hvor man ikke koncentrerer sig, koster og vi spillede ikke med den rette intensitet i anden periode, sagde træner Ben Cooper til Hockeymagasinet TV efter kampen i aftes. 

Han glædede sig dog over, at spillet gennemgående så bedre ud end i premieren. 

- Den første kamp var dårlig hele vejen rundt - også selv om vi scorede tre mål i powerplay. I dag var vi meget bedre i fem mod fem-spillet, pressede dem hårdt og skabte en del chancer, sagde Cooper. 

- Det hele er en proces, og vi skal lige finde den rette balance i vores kæder og blive bedre til at udnytte vores muligheder. Vi kom også dårligt fra start, men vi skal helst ikke bruge så lang tid til at finde vores spil og vores balance som i sidste sæson, sagde Cooper til Hockeymagasinet TV.


BILLEDER: SKARPE SKUD fra SønderjyskE-Aalborg Eskesen: Pointene skal hentes via hårdt arbejde