- Vi kommer nok til at kæmpe i den nederste del af tabellen, erkender Odense-veteranen

Det bliver en nøglekamp i aften i Odense, hvor hjemmeholdet stensikkert har udset sig Herlev som et af de hold, der skal jagtes i denne sæson. Fynboerne har brug for point fra start og begyndte allerede fredag aften med en enkelt pind i Aalborg på trods af, at Bulldogs kun havde 15 markspillere med i det nordjyske. 

Men fynboerne fightede hårdt, og det bliver den måde, Odense skal hente point på, siger rutinerede Michael Eskesen til Fyens Stiftstidende.

- Vi kommer ikke til at hente mange point på talentet. Vi skal hente pointene på fight, hårdt arbejde og fysisk spil, lyder vurderingen.

- Man er spændt før en ny sæson. Både hos os og i de andre klubber bliver der skiftet mange ud hvert år, så det tager altid et stykke tid, før man ved, hvor vi står. Men jeg tror, vi kommer til at kæmpe i den nederste ende af tabellen. Men jeg håber da, at tiden kommer til at vise noget andet, tilføjer han - og påpeger, at de nye imports er hentet "mere struktureret" end de seneste sæsoner.

- Marc (cheftræner Marc Lefebvre, red.) har et stærkt kendskab til de udlændinge, der er hentet ind, så det er jeg meget rolig omkring, konstaterer Eskesen i Fyens Stiftstidende før aftenens kamp.

Odense tager imod Herlev 19:00 i VinMedKant Arena. 

 

 


Ben Cooper: 10 ærgerlige minutter kostede kampen HERLEV BEKRÆFTER: Kasper Larsen debuterer i aften i Odense