Herning-træneren mente ikke, at kampen var i nærheden af at være sæsonens bedste for Blue Fox

Herning Blue Fox vandt for anden gang i træk i aftes, og det har hørt til sjældenhederne i indeværende sæson, hvor midtjyderne nok startede ud med to sejre, men siden har hængt alvorligt i bremsen. I går vandt Herning i Frederikshavn og gravede sig i første omgang ud af problemerne i bunden af tabellen, hvor Odense nu igen er hægtet af. 

Herning-træner Ben Cooper var naturligvis vældig tilfreds med sejren, men det var på ingen måde nogen storkamp, midtjyderne havde leveret, vurderede han overfor Herning Folkeblad.

- Det var ikke vores bedste kamp i sæsonen set over 60 minutter. Vi var lidt længe op at komme op i gear, men vi bevarede troen på det, også da det så svært ud. Og så begynder vi heldigvis at få lidt af det held, som vi synes, vi er blevet snydt for i de første kampe, sagde han til avisen. 

Anfører Daniel K. Nielsen supplerede og brugte lidt samme ligning:

- Vi har følt, at vi i langt de fleste kampe har præsteret det nødvendige. Derfor har der heller ikke været optræk til panik, fordi der er så mange ting, der har fungeret. Men det betyder ikke, at vi ikke kan blive endnu bedre. Det kan vi helt sikkert, sagde Herning-kaptajnen til Herning Folkeblad. 

 

 


Ingen kommentarer fra Tadeas Galansky SønderjyskE med "europæiske trøjer" til Continental Cup