Slutspurten på sammensætningen af Blue Fox’ trup, der skal bide skeer med de øvrige danske klubber i Metal Ligaen 24-25 er ved at blive sat ind. I dag tilføjes en spændende finne til Herning offensiven.

I Herning er der tradition for at hente finske spillere, og det har gennem tiderne givet klubben et stort netværk i Finland, hvilket naturligvis letter scouting processen, når der tales positivt om vores klub i andre lande. Det er også via det netværk, at det er lykkes Herning at lukke aftalen med den 29-årige finske center Aleksi Ainali, der blandt andet har spillet sammen med den tidligere Blue Fox-profil, Toni Kallela.

Han præsenteres således af Herning Blue Fox:

Aleksi kommer senest fra to sæsoner i HockeyAllsvenskan i Sverige for henholdsvis Kristianstads og senest Nybro Vikings. Men forud for det har den stærke tovejs center optrådt gennem seks sæsoner og mere end 300 kampe i Liiga, som er den stærkeste finske liga, og samtidig anses som en af Europas bedste ligaer.

Aleksi Ainali er kendetegnet ved en stærk defensiv, og er typen der sætter holdet først. Men 146 point i 308 kampe i en meget defensiv finsk liga, viser at Ainali også besidder de kvaliteter der skal til, for at kunne være en offensiv profil hos Blårævene.

Aleksi er en spiller, som har været på vores ønskeliste gennem et par sæsoner efterhånden, og Blue Fox’ Sportsdirektør Peter Regin er begejstret, for at det nu er lykkedes midtjyderne at lukke aftalen med finnen.

- Ainali er en dygtig og alsidig center, der kan lidt af det hele som udpræget playmakertype. Han er stærk defensivt, men har samtidig gode offensive instinkter. Han kommer uden tvivl til at være en vigtig del af stammen på vores hold, med både hans rutine og høje niveau, lyder det fra Sportsdirektøren.

Aleksi Ainali hopper i den navyblå trøje med nummer 44 på ryggen, og støder til resten af holdet, som går på is for første gang den 1. august. 


Ny direktør i Rungsted Seier Capital SOMMERSTATUS - SønderjyskE: Mesterholdet har beholdt sin kerne