Herning-veteranen higer efter et mesterskab her i karrierens efterår

Hernings rutinerede forward Brodie Dupont (34) fik sat et stort kryds i kalenderen fredag aften, da han noterede sit et hattrick i kampen mod SønderjyskE.

Den vandt Herning med 5-2, og Dupont jublede over sin storkamp, der også gav ham en plads på Ugens Hold her på Metalligaen.dk. 

- Det er mit første hattrick som professionel, og det betyder selvfølgelig noget. Det er ikke sikkert, at jeg har så mange år tilbage som spiller, så det er klart en tilfredsstillelse at kunne krydse et hattrick af på listen over de ting, jeg har opnået, siger han til Herning Folkeblad.

Brodie Dupont har nu i længere tid spillet sammen med Mathias Bau og Cameron Brace, og det samarbejde har i den seneste tid fungeret mere eller mindre perfekt. De tre spillere har skiftedes til at brillere - og Dupont var altså den seneste:

- Jeg spiller i en rigtig stærk kæde, og når man har Mathias Bau og Cameron Brace omkring sig, så skal man nok få nogle chancer, hvis man holder sig til inde foran mål. Selvfølgelig er jeg glad for at kunne bidrage med en del point for tiden, men selv i perioder, hvor pointene ikke kommer så nemt, skal man huske, at man også kan bidrage på andre måder, siger Dupont til Herning Folkeblad.


- Vigtigt at slå holdene fra ligaens top tre Assisterende træner sendt på orlov: Fanduls tilbage i Frederikshavn