Smertegrænsen kan være nået for danske spillere, siger Henrik Benjaminsen

Odense Bulldogs har stammen af danske spillere på plads og afventer ny, hvornår sæsonen kan starte. Derfor er det ganske uvist i forhold til planlægningen frem mod den kommende sæson, siger sportschef Henrik Benjaminsen til Fyens Stiftstidende. 

Han påpeger, at der i hvert fald skal godt tre ugers træning til, før spillerne kan forventes at stille i en vis kampform.

 Vi skal dog i gang med et nyt grundspil på et tidspunkt. Vi kan ikke spå om, hvorvidt der er ishockey efter sommerferien. Der kommer hele tiden nyt. Det er frustrerende, at vi ikke ved det, fortæller han.

Han frygter, at coronakrisen kan koste danske spillere i ligaen. Simpelthen fordi det ikke kan betale sig at spille ishockey. 

- Niveauet på de danske spillere bør være det samme, men det kan være et problem, at de ikke tjener så meget, og at nogle kan komme under smertegrænsen, hvor det ikke kan hænge sammen at spille ishockey. Så kan der være nogen, der stopper, og så bliver trupperne smallere, siger han.

I øvrigt nøjagtig samme analyse, som Rungsted-direktør Thomas Friberg lancerede i sit seneste interview med Rungsted Seier Capital TV. 


Joachim Linnet i dialog med både Herning og Herlev Dan Ceman efter dobbelt slovakisk succes: Afventer fremtiden