En af sidste sæsons stærke forwards i Metal Ligaen har skiftet klub

Den lille og yderst arbejdsomme Cam Brown havde en god sæson for SønderjyskE i fjor. 

Brown blev hentet til Vojens fra Wheeling Nailers i ECHL, og han leverede 46 point i 49 kampe i Metal Ligaen, ligesom han var stærkt medvirkende til sønderjydernes gevinst i Metal Cuppen.

Derfor var der også snak mellem parterne om en eventuel forlængelse af kontrakten, men de samtaler er stoppet nu.

Cam Brown er nemlig videre i karrieren og har taget sin karriere til Sverige, hvor han skal spille for Troja-Ljungby, der i sidste sæson rykkede op i Allsvenskan. 

- Han er ikke så stor, men vældig modig i sit spil og svær at spille overfor. Jeg kan lide, at han har en god spilforståelse og kan sætte et godt powerplay op. Han har samtidig et forrygende skøjteløb. Jeg har set en del af hans kampe i den danske liga og har fået gode referencer på, hvordan han er som person. Han kommer fra en lille by udenfor Boston, så han skal nok falde godt til hos os, siger sportschef hos Troja-Ljungby, Daniel Håkansson. 

Dermed er der også lukket af for yderligere "comebacks" til SønderjyskE's imports fra i fjor. Cam Brown og Emil Bejmo var de to sidste aktuelle spillere fra sidste sæsons trup, der var inde i billedet til at supplere Mike Little og Matt Salhany, der dermed bliver de to eneste imports fra sidste sæsons SønderjyskE-trup, der vender tilbage. 


Esbjerg Energy henter canadisk center ALBIN LINDGREN rykker til italiensk ishockey