Rungsted Seier Capital præsenterer en ny aftale med Tim Daly

For de fleste danske ishockeyfans behøver den 29-årige højreskydende back næppe nærmere introduktion, skriver Rungsted Seier Capital i præsentationen af Tim Daly.

Han kom til Rungsted Seier Capital i 2018, hvor han var med til at vinde mesterskabet, og efter et år i Bolzano vendte han tilbage til Nordsjælland, hvor det blev til endnu et mesterskab med Rungsted Seier Capital.

Henover to sæsoner i den danske liga, er det i alt blevet til præcis 100 point, heraf 36 mål.

Især bliver Daly husket for sit overtidsmål mod Sønderjyske, der afgjorde første finale på hjemmebane i 2019 og sikrede Rungsted Seier Capital det videre momentum i finaleserien.

-Jeg glæder mig til at komme tilbage til Rungsted, og forsøge at vinde mit tredje mesterskab i træk fortæller Tim Daly til rungsted.is. Min kone og jeg har haft nogle fantastiske år i Rungsted, og da muligheden tilbød sig tøvede vi ikke med at træffe beslutningen om at komme tilbage.

Rungsted Seier Capitals sportschef er også glad for at det lykkedes at skrive en ny kontrakt med den stærke canadier.

- Tim har været en essentiel del af de Rungsted Seier Capital hold, der har vundet Metal Ligaen to gange i træk, og Tim er en spiller med store kvaliteter både på,- og udenfor banen, siger Morten Hagen. 

Tim Daly fortsætter naturligvis i trøjen med nummer 76 på ryggen, og kontrakten gælder for én sæson.


Jordan Smotherman lokkede Cam Knight til Belfast U20-landsholdsback til Rungsted Seier Capital