De danske repræsentanter må til Finland og Schweiz for at spille dobbeltkampe - starten udsættes

Der skulle have været europæisk ishockey både i Frederikshavn, Aalborg og Vojens i denne sæson, men nu bliver det til nul og niks for de danske repræsentanter medmindre enten SønderjyskE eller Aalborg skaber en kæmpe sensation.

Frederikshavns Continental Cup-deltagelse stoppede med aflysningen af turneringen, og nu betyder Corona-pandemien, at SønderjyskE og Aalborg mister hjemmebanerne i første runde.

Den flyttes i første omgang til 17. og 18. november og det bliver med dobbeltkampe på det højest seedede holds hjemmebane. Det betyder, at SønderjyskE skal spille to kampe i Zürich mod ZSC Lions, mens Aalborg Pirates skal spille i Oulu, hvor Kärpät tager imod to dage på stribe. 

Det reducerer naturligvis chancerne - der i forvejen var ret små - for en dansk overraskelse i CHL. Anden runde spilles efter samme koncept, mens man i tredje runde forventer og håber, at der kan spilles hjemme og ude. 

Det er CHL's officielle hjemmeside, der meddeler, at man på grund af rejserestriktionerne har set sig nødsaget til at vælge både en ny startdato og en ny modus for turneringen. 


4-2: Rødovre fik has på rivalerne fra Herlev LIVESTREAM: Herlev tager imod Rødovre