Herlev tabte den sidste testkamp før sæsonen går i gang

Rødovre tog i aften en fin skalp i Herlev, da det blev til 4-2 over hjemmeholdet i Spar Nord Bank Arena.

Begge hold var tæt på fuldtallige, og man fik på den måde en indikator på de lineups, der måske vil brugt i den kommende Metal Liga-premiere, der for Rødovres vedkommende er næste fredag i Frederikshavn.

Herlev venter lige et par dage ekstra med udekamp i Odense 22. september, men kommer formentlig til den kamp med to "svenskerkæder" i toppen, krydret med Riekkinen og enten Luis Blak Olsen eller Magnus Molge.

Linnet-brødrene ser ud til at skulle bære tredjekæden.

Rødovre havde i aften Victor Cubars og Matthias Asperup på kanterne af Cheek i førstekæden, mens Phillip Schultz ganske interessant var i andenkæden. Lugter det af, at den dygtige unge Victoria Royals-kaptajn skal hjælpe Rødovre lidt på vej i den kommende sæson?

Herlev kom foran 1-0 i aften ved Luis Blak Olsen, men inden første periode var ovre, havde tilskuerne fået en udligning ved Trevor Cheek.

Nicklas Carlsen var hurtigt på pletten i anden periode for Rødovre, men lige så hurtigt i tredje periode var Filip Owesson målscorer for Herlev. 2-2 og kampen balancerede på den berømte knivspids.

Matthias Asperup puttede salt på for Rødovre med sit 3-2-mål, inden Nicklas Carlsen scorede meget kort før tid og dermed satte slutresultatet på plads. Tæt match, og dem vil der formentlig komme mange af mellem de to rivaler i denne sæson. Bare et tip herfra.

Division I skudt i gang med Jutland-sejr over Herning CHL: CORONA FRARØVER Aalborg og SønderjyskE hjemmebanen