Ørnene vandt 6-1 hjemme i Spar Nord Arena

Der var vigtige Final 4 points på spil onsdag aften i Herlev, da Esbjerg var på besøg og samtlige tre point gik med eftertryk til hjemmeholdet i Spar Nord Arena onsdag aften.

Begge mandskaber kom ind til kampen med god selvtillid ovenpå sejre i deres seneste kamp, men det var hjemmeholdet der havde mest at glæde sig over efter 1. periode.

Overordnet set en meget lige periode, men som så mange gange før, er special teams forskellen på måltavlen.

Herlev havde en  fem mod tre situation, og den velkendte kombination af Asperup, Johansson og til sidst Joseph Jonsson, kunne bringe hjemmeholdet på 1-0 bag en chanceløs Christian Elmose i Esbjerg-målet.

Anden periode var med pil op for hjemmeholdet, i hvert fald på måltavlen.

Esbjerg udnyttede dog først pladsen i fire mod fire, og Grayson Downing kunne udligne tidligt i perioden. Esbjerg var måske nok farligst frem mod slutningen af perioden, hvor Herlev var skarpe.

Først i et boxplay hvor Jani Siekkinen kunne samle en retur op, og to minutter efter, hvor Victor Cubars viste stort overblik, og fandt Magnus Lykke, der med sin første sæsonscoring kunne bringe Herlev på 3-1 inden de sidste 20 minutter.

Bedst som man kunne forvente et tungt Esbjerg pres, så gik der bestemt ikke vestjydernes vej. Herlev kom hurtigt på 4-1, og efterfølgende blev Jannik Christensen sendt i bad med en matchstraf for en knætackling på Matthias Asperup.

Herefter var det blot et spørgsmål om kosmetik for begge mandskaber. Kampen var reelt afgjort på det her tidspunkt.

Magnus Lykke kronede en stor aften med endnu en scoring, inden Luis Blak Olsen rundede af til 6-1. Herlev øjner nu Final 4, men har en svær kamp på fredag i Aalborg.

Esbjerg måtte bruge busturen hjem til at glemme aftenens kamp, inden der er rivalopgør fredag aften mod Sønderjyske.

HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra SønderjyskE-Frederikshavn SønderjyskE pillede fjerene af høgene