Sikker sejr til ørnene i forstadsderbyet i Spar Nord Arena

Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls 7-2 (3-1,4-1,0-0)

Hvis man troede at slaget i aften nede omkring stregen blev en tæt affære, blev man snydt godt og grundigt i aften. Herlev vandt med hele 7-2 og det var en stor lettelse for hele Eagles-truppen efter en stime på seks nederlag på stribe.

Faktisk kunne Rødovre være rykket forbi rivalerne i aften, men blev afvist på 40 minutter af et veloplagt hjemmehold.

Jonathan Hintze Christiansen stod for Herlev i aften og kunne notere sig sin første sejr som ligamålmand efter en fin præstation.

Hakon Nilsen bragte Herlev foran med et glimrende trækskud efter blot et par minutter, og norsk-amerikaneren hos Herlev var i den grad i målform i dag, for han scorede også målet til 2-0 halvvejs inde i første periode.

Sikke en start for Herlev, der kom foran 3-0 efter 17 minutter. Anton Johansson sørgede for den tredje backscoring til hjemmeholdet, inden Anton Als fik reduceret for Rødovre. 3-1 efter første periode.

Det kunne ligne et Rødovre-comeback i starten af anden periode, hvor gæsterne lynhurtigt fik reduceret ved unge William Bundgaard, der stod fuldstændig fri foran mål, men kort efter måtte Jaeden Martin modtage en game misconduct, og så trak Herlev fra igen.

Ludvig Elvenes var på plads inde foran mål i powerplayet til 4-2 i det 24. minut, og da vi rundet halvvejsmærket, var Oliver Arle Östergren på spil, da han styrede et Oliver True-skud i nettet.

Det skulle blive værre endnu for Rødovre i anden periode.

Stillingen var nemlig 7-2, da holdene gik til pause. Jerry Välipirrti scorede gennem benene på William Rørth, og David Grubak kom ind. Det blev 7-2, da Alexander Lindqvist-Hansen var på spil inde foran mål i powerplay, og det var også slutresultatet efter en målløs tredje periode.

Rødovre kom ned på jorden igen efter sejren over Rungsted, men holder sig stadig over Frederikshavn i den spændende strid om plads syv og otte i slutspillet.

Herlev fik lidt luft til stregen og ikke mindst ny selvtillid efter en overbevisende sejr over rivalerne. 1234 hockeyfans var på plads og skabte en fin atmosfære.

GOALSHOW: Se målene fra Herning-Odense Overtidsrevanche til SønderjyskE lørdag aften